Acer je velikokrat zamenjana blagovna znamka z Asus računalniki. Kot tudi ostale svetovne znamke računalnikov, je tudi Acer v samem vrhu kvalitete in široke ponudbe. Njihova ponudba variira od zelo tankega Chromebooka pa vse do Aspire U5.

Kaj cenijo uporabniki?

Acer računalniki ponujajo lepo in moderno obliko. Cenovno so ugodnejši od konkurence. Njihovo razmerje med ceno in kakovostjo je prepričljivo.

Pogoste napake

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. Nekaj najbolj pogostih napak so težave z osnovno ploščo, kondenzatorji in z odpovedjo trdega diska. Med pogoste napake Acer računalnikov lahko štejemo tudi težave z zasloni, tipkovnicami, miškami in z branjem cedejev.

Menjava Acer zaslona

Asusovi zasloni s časom pričnejo kazati določene napake v delovanju. Napake kot so črni ekran, mrtve pike zaslona in v določenih primerih tudi pokanje zaslona. Ne zapravljajte denarja z nakupom DIY zaslonov in orodja potrebnega za menjavo ali drage menjave zaslona na pooblaščenem Asus servisu. Pridite do nas. Ugodno in kvalitetno vam zamenjamo okvarjeni zaslon.

Koliko stane popravilo Acer prenosnikov?

Težave z zaslonom ali računalnikom Acer vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš Dell računalnik hitro popravili in vrnili. Vaš računalnik bo spet delal kot nov.

Pred nakupom ali servisom računalnika si preberite

Bogata izbira novih in obnovljenih prenosnikov

X