Ne glede na to kakšen računalnik potrebujete, Asus vam lahko iz svoje bogate ponudbe ponudi kvaliteten računalnik, ki bo zadovoljil vaše zahteve.

Asus prenosniki

Kaj cenijo uporabniki?

Najtanjši prenosni računalnik Ultrabook, kot tudi številni visoko zmogljivi namizni in prenosni računalniki za igranje iger in delovne grafične in video postaje, ter odlični monitorji, povzdigujejo Asus med vodilne proizvajalce prenosnih, namiznih in tabličnih računalnikov.

Pogoste napake

Asus računalniki so znani po dobrih ocenah s strani uporabnikov. Sčasoma pa tudi Asus računalniki pokažejo znane napake.

Najbolj pogoste napake na Asus računalnikih so napake na gonilnikih strojne opreme. Razlog za to so pokvarjeni ali zastareli gonilniki. Uporabniki Asus računalnikov se pogosto pritožujejo nad počasnim delovanjem, črnim ekranom in opozorilnimi sporočili operacijskega sistema o strojnih napakah.

Asus prenosniki

Menjava Asus zaslona

Najbolj pogoste težave z zaslonom se pojavljajo na računalniki Asus z zasloni na dotik. V nekaterih primerih je popravilo enostavno in poceni. To so primeri, ko zamenjamo samo podatkovni konektor zaslona ali pa posodobimo gonilnike za zaslon. Če je zaslon fizično poškodovan ali počen, pa je potrebno zaslon zamenjati.

Težave z zaslonom na Asus računalniku vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš računalnik popravili in vrnili. Vaš Asus računalnik bo delal kot nov.

Koliko stane popravilo Asus prenosnikov?

Ne glede na to ali ste lastnik namiznega ali prenosnega računalnika Asus, vam v računalniškem servisu Redit brezplačno diagnosticiramo napako, ki vam povzroča preglavice.

Pred nakupom ali servisom računalnika si preberite

Bogata izbira Asus prenosnikov

X