Ne glede na to kakšen računalnik potrebujete, Dell vam lahko iz svoje bogate ponudbe ponudi kvaliteten računalnik, ki bo zadovoljil vaše zahteve.

Kaj cenijo uporabniki?

Dell računalnike uporablja ameriška vojska, ker so robustni in zanesljivi tudi v ekstremnih okoljih. Pa še se kvarijo. Dejstvo je, da se vsi računalniki kvarijo. Dell računalniki imajo manj mehanskih težav kot so počena ohišja, napajalni konektorji ali tečaji zaslona.

Pogoste napake

Še zmeraj pa so prisotne težave z sporazumevanjem operacijskega sistema in strojne opreme. Posodobitev gonilnikov strojne opreme je ključna v
zagotavljanju hitrega delovanja in dobrih performansov vašega računalnika. Zaradi velikega števila različnih podmodelov s skoraj identičnimi serijskimi oznakami, je velikokrat težko v prvo namestiti odgovarajoči gonilnik. Te vrste težav lahko odpravite sami. Če se znajdete v pomanjkanju časa pa se lahko na hitro zaustavite pri nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Menjava Dell zaslona

Mnogi uporabniki Dell prenosnikov se srečujejo z nejasnimi zasloni, težavami z predvajanjem video vsebine, črnimi zasloni in nedelujočimi grafičnimi procesorji. Manjše težave lahko odpravite sami, tako da na uradni Dellovi strani poiščete in naložite odgovarajoči gonilnik za vašo grafično kartico. V primeru večjih težav pa nas le obiščite.

Koliko stane popravilo Dell prenosnikov?

Težave z zaslonom ali računalnikom Dell vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš Dell računalnik hitro popravili in vrnili. Vaš računalnik bo spet delal kot nov.

Pred nakupom ali servisom računalnika si preberite

Bogata izbira novih in obnovljenih Dell prenosnikov in računalnikov

X