HP računalniki so zastopani v Sloveniji z namiznimi in prenosnimi računalniki. Njihovo ime je dobro zapisano pri zasebnih in poslovnih uporabnikih. Odlikujejo jih kvalitetni in inovativni izdelki. HP računalniki omogočajo posameznikom in podjetjem, da z vrhunsko HP tehnologijo izboljšajo kvaliteto zasebnega in poslovnega življenja.

Kaj cenijo uporabniki?

Uporabniki računalnikov HP cenijo njihovo vrhunsko izdelavo, design in trpežnost. So najbolj prodajani poslovni računalniki v Sloveniji.

Pogoste napake

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. HP prenosni računalniki imajo pogosto težave s tečaji preklopa oziroma zaslona. Ta napaka je toliko bolj zastopana na serijah, ki so namenjene zasebnim uporabnikom. Posledično ti okvarjeni tečaji (ali panti, po domače) poškodujejo notranjost prenosnika in skoraj vedno napajalni konektor znotraj ohišja. Računalnik, ki se ne more prižgati, črni ekran in zamrznitev operacijskega sistema, so težave, ki se občasno pojavljajo in niso prisotne samo na prenosnih, ampak tudi na stacionarnih računalnikih.

Menjava HP zaslona

Tudi vzdržljivi prenosniki podležejo prekomerni uporabi ali fizični poškodbi. Razpokani zasloni, mrtve osvetlitve ali zlomljeni LCD zasloni so pogoste težave z zaslonom, s katerimi se včasih ukvarjajo uporabniki HP prenosnikov. Sedaj, ko je HP prenosnik poškodovan, razbit ali ne delujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestnim zaslonom ali nestrokovno menjavo le tega. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran ni vedno posledica nedelujočega zaslona. Razlog je v ne delujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu Redit, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. Ob vaši prisotnosti. Vse, kar morate storiti je, da se za trenutek zaustavite pri nas.

Koliko stane popravilo HP prenosnikov?

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik HP, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Redit strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja pa se delati ne da.

Pred nakupom ali servisom računalnika si preberite

Bogata izbira novih in obnovljenih HP prenosnikov in računalnikov

X