1MORE Comfobuds 2 brezžične slušalke black

59,37 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6933037202236 Šifra: 1MORE-55957 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 3.5 × 3 × 5.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

UDOBNA IN KOMPAKTNA ZASNOVA
Zasnovano z zasnovo pol-v-ušesih in zamenljivimi mehkimi silikonskimi ušesnimi čepki, ki zagotavljajo resnično udobno, varno in manj dražeče prileganje. S samo 4,3 g slušalke so komaj opazne v ušesih. Žepu prijazna torbica vam pomaga, da povsod nosite ComfoBuds 2.

GLOBOKI BAS, KI VAS ZAČNE
Ultra velika, dinamična 13,4 mm diafragma proizvaja močne, brneče nizke tone in daje vašemu zvoku vznemirljivo strast. Podpora za kodek AAC vam omogoča, da uživate v svojih najljubših pesmih v visoki kakovosti na napravah Android in Apple.

12 PROFESIONALNIH PREDNASTAVITEV EQ
Te EQ je uglasil 4-kratni dobitnik nagrade Grammy in zvočni inženir iz Sonarworksa (profesionalnega, nagrajenega podjetja za zvočno tehnologijo), kar vam omogoča, da se potopite v glasbo popolnoma po svojem okusu. Ne glede na to, ali imate raje glasbo z vokalom, elektronsko glasbo ali vznemirljive ritme, boste našli izenačevalnik, s katerim bo vaša glasba zasijala. (Prosimo, prenesite aplikacijo: 1MORE Music)
Brezhibna povezljivost Bluetooth: najnovejša tehnologija Bluetooth 5.2 zagotavlja brezhibno in zelo stabilno povezavo za ure brezžičnega poslušanja. Tudi v prenatrpanih podzemnih železnicah, avtobusih ali vlakih povezava Bluetooth ostane neprekinjena.

ODLIČNA ZMOGLJIVOST
ComfoBuds 2 ima 4 mikrofone ENC z naprednim algoritmom za zatiranje hrupa iz okolice in ojačitev vašega glasu. To vam ponuja prvovrstno izkušnjo klica tako jasne kakovosti kot pri osebnem pogovoru.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X