1MORE Comfobuds brezžične slušalke white

53,72 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6933037200294 Šifra: 1MORE-55953 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 3.5 × 3 × 5.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Neprekosljiva kakovost zvoka:
s 13,4 mm dinamičnim gonilnikom 1MORE ComfoBuds zagotavljajo brezhiben zvok z bogatimi podrobnostmi, tako da lahko poslušate pesmi, kot jih je slišal izvajalec.

UDOBJE, KI GA LAHKO OBČUTITE:
1MORE ComfoBuds so ergonomsko oblikovane in ovijejo vaše ušesne kanale z vrhunskim udobjem, hkrati pa zagotavljajo varno prileganje. Vsaka slušalka tehta le 3,8 g.

TAKOJ SE SEZNAVANJE:
Poslovite se od zahtevnih postopkov seznanjanja in pozdravite več glasbe zahvaljujoč tehnologiji takojšnjega seznanjanja, ki samodejno poveže slušalke Bluetooth (po prvem seznanjanju) z vašo napravo takoj, ko odprete etui.

Štirje mikrofoni ENC:
s štirimi vgrajenimi mikrofoni (ambient noise cancelation – odpravljanje hrupa okolice) učinkovito zadušite zunanji hrup in hkrati okrepite svoj glas.

Samodejno predvajanje in nadaljevanje:
infrardeči senzor samodejno prekine predvajanje glasbe, ko brezžične slušalke vzamete iz ušes, in jih nadaljuje, ko jih znova namestite.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X