1MORE Quad-driver žične slušalke silver

131,96 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6933037250992 Šifra: 1MORE-55940 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 3.5 × 3 × 5.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Štirje gonilniki – Diamantartigen Carbon dinamični gonilniki (kot so mini zvočniki) + 3 uravnoteženi priključki (kot je mini visokotonski zvočnik) zagotavljajo izjemno dinamiko in ločljivost. Zvok je neverjetno podroben in neverjetno neposreden ter oživi glasbo.

Ergonomsko prileganje – elegantna aluminijasta zvočna komora za popolno ergonomijo zagotavlja izjemno udobje in zvočno izolacijo. 

Avdiofilski rep – kabel je izdelan iz kevlarja z bakreno žico in stisnjen brez kisika. 1MORE E1010 samodejno prepozna vaš pametni telefon in je kompatibilen z napravami Apple iOS in Android. Daljinski upravljalnik za ima 3 gumbe ter mikrofon.

Zmogljivost visoke ločljivosti – Gonilnik presega človeško uho do 40 kHz (.) To je običajno v kombinaciji z glasbeno datoteko visoke ločljivosti in visoko ločljivostjo predvaja DAC. Preddvajanje glasbe je neverjetno popolno.

Uglašeni do popolnosti, kompetentni, ki jih ujemata dobitnik nagrade Grammy in zvočni inženir Luca Bignardi za uravnotežen in ultra-realističen zvočni oder.

Deluxe dodatki – Luksuzna darilna škatla, usnjena potovalna torba, 9 različnih velikosti ušesnih čepov, ¼ in adapter za letalsko linijo.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X