1MORE Triple-driver žične slušalke

84,82 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6933037250824 Šifra: 1MORE-55942 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 3.5 × 3 × 5.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Trije gonilniki: Naše slušalke 1MORE imajo dva uravnotežena priključka in ločen dinamični gonilnik. Skupaj zagotavljata izjemno natančno izkušnjo poslušanja in jasnost.

Uglasil Luca: 1MORE je sodeloval z mednarodno priznanim producentom in zvočnim inženirjem Luco Bignardijem (štirikratnim dobitnikom nagrade Grammy), da bi izpopolnil končno uglasitev.

Udobna ergonomska oblika – poševni ušesni ušesi se naravno prilegajo vašim ušesnim kanalom. 9 kompletov priloženih velikosti ušesnih čepkov zagotavlja pravilno prileganje za vse.

Inteligentna tehnologija upravljanja: daljinski upravljalnik vam omogoča enostavno upravljanje glasnosti, izbiro pesmi in sprejemanje klicev. Zahvaljujoč mikrofonu MEMS lahko odpravite hrup in uživate v čistih klicih.

Vsebina škatle: slušalke, 6 kompletov silikonskih ušesnih čepkov, 3 kompleti čepkov iz pene, potovalna torba z magnetnim zapiranjem, torba za shranjevanje, letalski adapter.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X