75,31 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5903887803991 Šifra: ADLGA-AD4813A Kategoriji: ,
Teža 5.0300 kg
Dimenzije 21 × 50 × 24.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Sesekljalnik mesa z drobilnikom ADLER AD 4813 je ena tistih naprav, brez katerih si težko predstavljamo enostavno in prijetno kuhanje. 
Mlin za meso je opremljen s 3 zamenljivimi zasloni iz nerjavnega jekla s premerom lukenj 3 mm, 5 mm, 7 mm in rezalnikom zelenjave s tremi rezili. 
Vse skupaj je narejeno iz trpežnih materialov, ki jih je enostavno razstaviti in očistiti. 
Naprava ima vgrajeno shrambo za pokrovčke in cedila, da preprečite njihovo izgubo. 

Stroju so priložena tri sita iz nerjavnega jekla. Aparatu sta priložena tudi nastavek za klobase in nastavek Kebbe, ki vam omogoča, da se počutite kot profesionalni kuhar in poskrbite za zdravo hrano za družino.

Sesekljalnik mesa # 5 z drobilnikom
Kapaciteta: 1,0 kg / min.
Ohišje iz nerjavečega jekla
Brusilna enota št. 5
3 sita iz nerjavnega jekla:
3 mm sito – fina mreža za mletje do precej kompaktne, enotne konsistence. Popoln za nadev in pašteto.
Sito 5 mm – srednje mreže za mletje mesa za mlete kotlete, burgerje, mesne kroglice in nadeve za cmoke, palačinke in tortilje. S tem cedilom lahko zmeljete tudi zelenjavo, trdi sir in celo oreščke.
7 mm sito – debela mreža za mletje mesa z izrazito strukturo. Cedilo je namenjeno za proizvodnjo klobas in drobovja.
Nastavek za klobase
Kebbe nastavek
Križni nož iz nerjavečega jekla
Sesekljalnik zelenjave s 3 rezili:
– tanek čips
– debeli ostružki
– rezine
Vgrajeno shranjevanje dodatkov
Enostaven za sestavljanje
Dolžina napajalnega kabla: 102 cm
Barva ohišja: srebrna/črna
Surovina ohišja: nerjaveče jeklo / ABS plastika
Največja moč: 2000W
Moč: 600W
Napajanje: 220-240V 50 / 60Hz
Mere ohišja brez dodatkov: 28,0 x 19,5 x 16,5 cm

.

Električni mlinček za meso – nekatere njegove funkcije

Pri iskanju kuhinjske opreme se pogosto obrnemo na električne naprave, saj cenimo preprostost njihove uporabe in kako pospešijo pripravo naših najljubših jedi. Pri nas predstavljeni mlinček mesa zmelje do 1 kg mesa na minuto, kar vam omogoča pripravo več jedi ali večerje za veliko družino. Stroju so priložena tri sita iz nerjavnega jekla. Omogočajo vam pridobivanje mesa različne konsistence:

• 3 mm sito – najboljše za mletje mesa za paštete in nadev; daje popolnoma gladko konsistenco.

• 5 mm sito – za predelavo mesa v mlete kotlete, hamburgerje, mesne kroglice ali nadev za palačinke ali cmoke, pri katerih konsistenca ni podobna pašteti.

• 7 mm sito – idealno za proizvodnjo klobas in drobovja za mletje.

Rezalnik zelenjave s tremi rezili bo olajšal pripravo solate za večerjo, saj nastane: tanki čips ali debele ostružke ali rezine zelenjave, kot nalašč za enolončnice.

Sesekljalnik mesa – parametri

Aparatu sta priložena tudi nastavek za klobase in nastavek Kebbe, ki vam omogoča, da se počutite kot profesionalni kuhar in poskrbite za zdravo hrano za družino. Poleg brusilne enote št. 5, sita, rezalnika in nastavkov ima naprava vgrajen predal za shranjevanje pripomočkov, kar olajša njihovo priročno shranjevanje na enem mestu. Stroj je enostaven za namestitev, križni nož iz nerjavnega jekla pa zagotavlja dolgoletno nemoteno uporabo. Največja moč naprave je 2000 W, kar pomeni, da lahko hitro in učinkovito zmeljete tudi večje količine mesa v krajšem času kot pri običajnem mlinčku. Ohišje iz nerjavečega jekla daje napravi eleganten videz in omogoča enostavno čiščenje izdelka po uporabi.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X