Adler električna sonična zobna ščetka - 30.000vpm AD2175

23,55 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934838252 Šifra: ADLON-AD2175 Kategoriji: ,
Teža 0.3900 kg
Dimenzije 25.5 × 4 × 12 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Adler sonična zobna ščetka AD 2175 vam omogoča, da se hitro in učinkovito znebite razbarvanja zob in zobnih oblog, dodatno pa skrbi za stanje naših dlesni in sluznice. Zagotavlja zelo učinkovito ustno higieno. 
Velika prednost te naprave je 30.000 pulzirajočih gibov na minuto, kar vam omogoča, da odstranite do 7-krat več zobnih oblog v primerjavi z ročno zobno ščetko ali celo električno zobno ščetko. 
Krtača je vodoodporna, zato jo lahko varno uporabljate po navodilih, ne da bi vas skrbelo, da se naprave dotaknete z mokro roko. 
V kompletu sta dve zamenljivi glavi, indukcijski polnilnik.

Zvočni udarci: hitrost 30.000 vpm
  3 načini delovanja: čisto, občutljivo, masaža
  2 minuti samodejni izklop
  30 sekundni opomnik
  Delovni čas: 60min
  Čas polnjenja: 12h
  Vodoodporna: IPX7
  Set vsebuje: 2 kosa glave ščetke, 2 pokrova, indikacijski polnilnik

Danes je skrb za ustrezno ustno higieno precej preprosta. 
Zahvaljujoč sodobni tehnologiji lahko uporabljamo inovativne rešitve, kot je zvočna zobna ščetka ADLER AD 2175.
Ta naprava omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in obarvanosti zob. Po eni uporabi se nihče ne bo želel vrniti k tradicionalni zobni ščetki! Sodoben model zobne ščetke. Proizvajalci zobnih ščetk prekašajo drug drugega v novih dizajnih.
Že vrsto let kupujemo električne zobne ščetke, ki so med uporabniki zelo priljubljene.
Pri odstranjevanju zobnih oblog in razbarvanja zob veljajo za učinkovitejše od ročnih zobnih ščetk.
V zadnjem času med ljubitelji takšne tehnologije postaja vse bolj priljubljena zvočna zobna ščetka, ki pri svojem delu uporablja tehnologijo zvočnih valov.
Valovi prihajajo iz glave ščetke in imajo doseg nekaj milimetrov od konca ščetin, kar pomeni, da lahko s takšnim izdelkom pridemo na težko dostopna mesta.
Za prostor, ki ga prej nismo mogli doseči, lahko poskrbimo tudi za druge modele električne zobne ščetke. Ta način delovanja bodo cenili tudi ljudje, ki imajo težave s sluznico ali dlesnimi, saj je zelo občutljiv. Zvočna zobna ščetka - zakaj jo je vredno uporabiti? Druga stvar, ki loči zvočno zobno ščetko od drugih modelov električnih zobnih ščetk, je premikanje, zahvaljujoč kateremu lahko odstranimo
zobne obloge tudi iz težko dostopnih prostorov. Predlagani model ponuja hitrost 30.000 vpm, kar vam omogoča hitro in natančno skrb za čistočo zob.
Izberemo lahko tudi enega od treh načinov delovanja: čisti, občutljiv ali masažni.
Ni nam treba skrbeti, da bodo gibi ščetke preintenzivni za naše dlesni.
Za naše udobje je ta model zobne ščetke opremljen z 2-minutnim samodejnim izklopom in 30-sekundnim opomnikom.
Omogočajo vam nadzor nad delom in upoštevanje zahtevanega časa ščetkanja zob, ki ga priporočajo zobozdravniki.
Komplet vsebuje dve zamenljivi glavi in ​​induktivni polnilnik. Poleg tega je ščetka vodoodporna, zato jo lahko varno uporabljate v kopalnici, takoj po prhanju ali pri otrocih.

Navodila za uporabo v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi.Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X