47,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5903887803588 Šifra: ADLGA-AD7038 Kategoriji: ,
Teža 3.2800 kg
Dimenzije 28.5 × 42.5 × 18 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Udoben in izjemno enostaven za uporabo parni čistilec AD 7078 z močjo 1500 W za čiščenje hiše in preprosto nenadomestljiv med čiščenjem avtomobila. Moč pare in različni dodatki v kompletu vam pomagajo pri čiščenju oken, notranjosti avtomobila ali celo težko dostopnih mest v kopalnici.

Odlično za čiščenje:
Talne in stenske ploščice
Okna
Pohištvo iz blaga
Plastično pohištvo
Vzmetnice
Do 80 % manj pršic v vzmetnicah
Proizvodnja pare do: 44 g/min
Največji delovni tlak do 3,5 bara
Zaščita pred pregrevanjem
Temperatura pare do 120 C
13 prilog:
Kovinska krtača
Najlonska krtača
Upogljiva podaljška cev
3x podaljšek 33 cm
Velika šoba
Ploska krtača
Krtača za tla
Priključek za talno krtačo
Majhna brisača
Brisača za krtačo za tla
Material ohišja: Plastika
Barva: črno-bela
Dolžina napajalnega kabla: 2,78m
Dimenzije naprave: 31 x 14,5 x 22,2 cm
Posoda za merjenje
Največja moč: 2000 W
Nazivna moč: 1200 W
Kapaciteta naprave: 450 ml


Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X