113,02 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5903887803168 Šifra: ADLGA-AD6309 Kategorije: , ,
Teža 9.3000 kg
Dimenzije 39 × 41.5 × 44.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zahvaljujoč zmanjšanju olja zmanjšamo kalorično vsebnost jedi.
Če želite nekaj spremeniti v svojem načinu kuhanja in želite uvesti zdrave obroke za vso družino, se splača vložiti v Airfryer Peč 8v1 ADLER AD 6309.
Največja moč pečice je 2500 W, kar vam pomaga pri pripravi mesa tako da je pečen, zunaj hrustljav in je še vedno popolnoma sočen.
Naša naprava ima temperaturno območje od 40 do 200 °C, zaradi česar lahko jedi pečemo, pa tudi segrevamo ali hranimo na toplem in postrežemo, ko so vsi elementi pripravljeni.

Zračna pečica 8v1
Kapaciteta: 13 litrov
Največja moč: 2500 W
Moč: 1700W
Temperaturno območje: 40–200°C
Bel LED zaslon
Plošča na dotik
Zamik začetka od 1 minute do 720 minut
Notranja svetloba
Konvekcijska pečica
8 programov:
-Piščančja krilca
-Pomfri
- Svinjina / zrezek
-Ribe
-Piščanec
- Dehidrirajte hrano
-Pečemo/pečemo
-Kozice
Priloženi dodatki:
-Emajliran pekač
- Stojalo za peko
- Ročaj za pekač
- Set za pekač
- Košara za cvrtje
-Košara za friteze
- Set za nabodala: 10 nabodal
Dodatki so primerni za pranje v pomivalnem stroju 


Navodila v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi link
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X