Adler PRO Super tih klasični sesalnik energijski razred A

113,02 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934835282 Šifra: ADLGA-AD7041 Kategoriji: ,
Teža 8.4000 kg
Dimenzije 32 × 36 × 55 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Čiščenje naše hiše je pomembna točka na seznamu naših gospodinjskih obveznosti. Zato pogosto iščemo opremo, ki bo pospešila in olajšala vsakodnevno čiščenje. 
Zato se splača zanimati za sesalnik ADLER AD 7041, ki nam bo pomagal obvladovati red v našem stanovanju ali hiši.
To je profesionalna naprava z razredom visoke učinkovitosti, ki nam bo omogočila sesanje vsakega prostora in zagotavljanje čistoče različnih vrst tal.

Super tiho
Energijski razred A
Sesanje trdih tal razreda A
Razred čiščenja preprog A
Razred ponovne emisije prahu A
Glasnost: 74 dB
Domet 7m
Hepa filter
Univerzalna čistilna krtača 2 v 1
Cervice šoba
Carper krtača
Indikator polne vrečke
Kovinska teleskopska cev
Atomatska navijalka kablov
Možnost parkiranja
Moč: 700W
Največja moč: 2300W

Sesalnik in tiho čiščenje.
Sesalnik je običajno povezan z napravo, ki med delom povzroča veliko hrupa.
Naš model pa ima nizko raven jakosti zvoka do 74 decibelov, tako da lahko sesamo kadarkoli v dnevu, ne da bi motili sosede.
Hkrati energijski razred A in največja moč naprave do 2300 W omogočata, da se sesalnik hitro spopade s še večjo umazanijo.
Dolga cev in teleskopska cev omogočata čiščenje tal znotraj 7,5 metra.
Gumbi, nameščeni na lahko dostopnem mestu, eden za odpiranje posode za prah in drugi za odstranitev filtra, omogočata hitro zamenjavo rabljenih elementov. Gumb za navijanje kabla olajša ohranjanje potrebne dolžine kabla in ga ščiti pred zapletanjem. Gumijasta kolesa in ročaj za prenašanje sesalnika pomagajo hitro premikati napravo z mesta na mesto. Majhna velikost omogoča shranjevanje v omari, omari ali celo pod posteljo. Najboljši sesalnik za alergike Poleg visokokakovostne izdelave je največja prednost dejstvo, da je ta sesalnik izjemno varen za alergike.
Ima visoko stopnjo ponovne emisije prahu (razred A), kar pomeni, da je med čiščenjem v izpušnem toku iz sesalnika prisotnih le 0,02 % predhodno zbranih onesnaževal.
Ta razred pomeni zmanjšanje potrebe po nakupu dodatnih čistilcev zraka, ki odstranjujejo pršice, glive ali plesen, ker je naprava opremljena z ustreznim HEPA filtrom.
Za ta sesalnik je značilen tudi razred visoke učinkovitosti tako za trda tla kot za preproge (razred A v obeh kategorijah). Kaj to pomeni?
Z majhnim številom premikov ščetke sesalnik odstrani ves prah s trdih tal in najmanj 91 % prahu s preprog. Je idealna naprava za ljudi, ki cenijo čistočo doma z minimalnim naporom.
Takšen sesalnik je popoln tudi, če v hiši živijo otroci ali hišni ljubljenčki.
 
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X