Amazon Fire TV Stick 4k Max HDMI multimedijski predvajalnik

60,80 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 840080539263 Šifra: AMAKI-FIRE_TV_4K_MAX Kategoriji: ,
Teža 0.2800 kg
Dimenzije 3.5 × 17 × 9 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

40 % zmogljivejša od Fire TV Stick 4K, s hitrejšim zagonom aplikacij in bolj tekočo navigacijo.
Podpora za naslednjo generacijo Wi-Fi 6 – uživajte v bolj gladkem predvajanju 4K v več napravah Wi-Fi 6.
Kinematografsko doživetje – Glejte v živahni 4K Ultra HD s podporo za Dolby Vision, HDR, HDR10+ in impresiven zvok Dolby Atmos.
Neskončna zabava – pretočite več kot milijon filmov in TV epizod.
Oglejte si priljubljene iz Netflixa, Prime Video, Disney+, Peacock in drugih ter poslušajte milijone pesmi. Morda bodo zaračunane naročnine.
Glejte TV v živo, novice in šport z naročnino na SLING TV, YouTube TV in druge. Brezplačno pretakajte z IMDb TV, Pluto TV, Tubi in drugimi.
Alexa Voice Remote – iskanje in zagon vsebine s svojim glasom.
Hitro dostopajte do priljubljenih aplikacij s prednastavljenimi gumbi. Upravljajte moč in glasnost z enim daljinskim upravljalnikom.
Naredite več s svojim pametnim domom – oglejte si kamero na vhodnih vratih, ne da bi ustavili svojo oddajo z uporabo slike v sliki pogleda v živo.
Prosite Alexa, naj preveri vreme ali zatemni luči.
Dostopajte do priljubljenih iger z naročnino na igre v oblaku Luna.

Tehnični podatki:
– WiFi 6
– Amazon Alexa glasovni nadzor / asistent
– resolucija 4k Ultra HD (3840×2160)
– Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dolby Atmos
– Picture-in-Picture
– procesor 1.8GHz, grafični procesor 750MHz

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X