470,36 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644081966 Šifra: ANKGA-T2261G11 Kategoriji: ,
Teža 7.0000 kg
Dimenzije 10 × 40 × 40 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Tehnologija dvojne turbine:
Vsaka turbina ponuja 2000 Pa sesalne moči, s čimer se poveča celoten pretok zraka za 80 %, tako da lahko vaša hiša spet izgleda najbolje. Očistite do 57,6 %* več dlak hišnih ljubljenčkov z izjemno močjo dvojnih turbin.
*V primerjavi z enoturbinskim robotskim sesalnikom.

2-v-1 Sesalnik in krpa:
Briše medtek ko sesa. Izjemno velik 250 ml rezervoar za vodo vsebuje dovolj vode za približno 140 minut brisanja in do 180 minut sesanja.

Laserska navigacija iPath™:
Skenira in mapira vaše stanovanje, si zapomni mapo in ji sledi v logičnem zaporedju.

Tehnologija AI.Map™ 2.0:
Pod vodstvom samodejno ustvarjenih večnadstropnih zemljevidov bo RoboVac vedel, kje čistiti, naj bo to v prvem nadstropju, v kleti ali na podstrešju. Prek aplikacije prilagodite čistilna območja, prepovedana območja in drugo.

Vi ste odgovorni:
RoboVac upravljajte prek aplikacije. Izberite sobe za čiščenje, prepovedana območja, oglejte si zemljevide, oglejte si, koliko je vaš RoboVac očistil in še več.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X