Anker Eufy security Solo cam L40

159,30 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644052607 Šifra: ANKNC-T8123G21 Kategoriji: ,
Teža 0.5000 kg
Dimenzije 10 × 15 × 15 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Naredite svojo hišo varnejšo z Eufy SoloCam L40 2K Smart WiFi varnostno kamero. Z lahkoto ga namestite kamor koli zunaj, saj je odporen na vremenske vplive in uporablja baterijo. Baterija lahko zdrži do 120 dni – kar pomeni le 3 polnjenja na leto. Lahko pa ga ožičite in nikoli ne skrbite za polnjenje. Namestitev je tako ali tako enostavna.
 
Z uporabo njegovega zaznavanja ljudi z umetno inteligenco boste obvestila prejemali le, ko bo oseba opažena (in ne vsakič, ko se mimo sprehaja lokalna mačka). Na kameri lahko celo nastavite območja dejavnosti po meri.

Posnetki so shranjeni v 2K ločljivosti in šifrirani, preden se shranijo na 8 GB trdi disk SoloCam. Vse si lahko ogledate z aplikacijo Eufy Security.

Z dvosmerno komunikacijo lahko svojemu poštarju poveste, kje naj pusti paket. Če želite odvrniti vsiljivce, lahko uporabite tudi njegovo glasno sireno in utripajočo luč.

spletna stran proizvajalca: https://myeufy.com.au/solocam-l40/


Tehnične specifikacije za EUFY SoloCam L40 2K Smart WiFi varnostno kamero
PREGLED
Vnesite Pametna varnostna kamera
Združljiva aplikacija Aplikacija Eufy Security
Združljivost – iOS
– Android
Deluje z – Google Assistant
– Amazon Alexa
WiFi povezljivost
Napajanje – Omrežje
– 13400 mAh baterija (do 120 dni)
LASTNOSTI
1. – Odkrivanje ljudi
– cone dejavnosti
– Vgrajen reflektor (600 lumnov)
– 90 dB sirena
2. – Dvosmerni zvok
– Vgrajen zvočnik
– Vgrajen mikrofon
3. – 2K video načini
– Barvni nočni vid (do 8 m)
– Dnevna in nočna funkcionalnost
4. Odporen na vremenske vplive (IP67)
SPLOŠNO
Barva bela
Vsebina škatle – Eufy SoloCam L40 2K Smart WiFi varnostna kamera
– Micro-USB polnilni kabel
– Polnilec
– Montažni nosilec
– Vijaki
Dimenzije 115,1 x 115,1 x 80 mm (V x Š x G)
Teža 0,5 kg
Garancija proizvajalca 1 letoKaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X