94,25 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644058159 Šifra: ANKNC-T8441321 Kategoriji: ,
Teža 2.0000 kg
Dimenzije 20 × 25 × 40 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Anker Eufy Security Solo OutdoorCam C24
Večnamenska zunanja varnostna kamera z 2K ločljivostjo, žarometi, barvni nočni vid, brez mesečnih stroškov, žična kamera, zunanja varnostna kamera, IP67, vremensko odporna

Izjemno jasna 2K ločljivost:
Oglejte si kateri koli trenutek v realnem času v izjemno jasni 2K ločljivosti. Zaslonka F2.0 ustvarja žive slike iz zunanje varnostne kamere, ki vam daje popolno sliko.

Varnost brez naročnine:
OutdoorCam, opremljen s kartico microSD s kapaciteto 32 GB in umetno inteligenco v napravi, ponuja 24-urno varnost, ki je pripravljena za uporabo že iz škatle.

Varnost pod žarometi:
zmogljiva vgrajena reflektorja na zunanji varnostni kameri osvetli okolico, ko zazna ustrezno gibanje. Prav tako zagotavlja, da lahko pazite na katero koli mesto v polnih barvah, tudi pri šibki svetlobi.

Prilagodljiva namestitev:
magnetni nosilec in 20-metrski kabel vam omogočata enostavno namestitev zunanje varnostne kamere kjer koli na vašem posestvu.

Zmogljiva AI v napravi:
Podatki se obdelujejo v kameri, kar ima za posledico hitrejše odločanje in manj napak. Končni rezultat je natančnejše odkrivanje in manj lažnih opozoril

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X