Anker PowerCore III Sense 20K mAh 20W PD powerbank

51,83 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644077990 Šifra: ANKPB-A1365G11 Kategoriji: ,
Teža 0.6000 kg
Dimenzije 4 × 12 × 20 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

PowerCore III Sense 20K je tanka in zmogljiva prenosna baterija 20000 mAh.
Ohranite eleganten in profesionalen videz z zunanjostjo iz tkanine. Powerbank se ponaša z dvema izhodoma USB-A in enim vhodom USB-C PD. To je vse, kar potrebuje vaš sopotnik pri polnjenju.

Ultra visoka zmogljivost
Ta prenosni polnilnik Power Delivery, ki je prijazen do potovanja, ponuja hitro polnjenje skoraj katere koli mobilne naprave in zahvaljujoč ogromni kapaciteti 20 000 mAh lahko svoje naprave napolnite več dni, ne glede na to, kje ste.

Visokohitrostno polnjenje
Zagotovite 20 W visokohitrostno polnjenje telefonom, tabličnim računalnikom in drugim preko napajanja USB-C ali USB, ki podpirajo Qualcomm Quick Charge.

Potrjeno varno
Varnostni sistem Anker MultiProtect zagotavlja popolno zaščito za vas in vaše naprave.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X