Anker prenosna baterija PowerCore III slim 10000mah

28,27 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644079772 Šifra: ANKPB-A1247G11 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 2 × 6.6 × 8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Anker PowerCore III Slim 10.000 mAh
Kakovost v celotnem obsegu: PowerCore Slim 10000 z vrhunsko vzdržljivostjo in odpornostjo na praske in je vrhunski na dotik, tako znotraj kot zunaj.

ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke
– Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo
– 30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov
– Brezskrbna 24-mesečna garancija

Popolnoma napolnjen
Vaš pametni telefon bo vedno poln, za primer iPhone 12 bo napolnilo do 2.3x, Samsung Galaxy S20 do 1.6x in iPad mini 5 do 1.2x

Vsestransko polnjenje
Ankerjeva ekskluzivna tehnologija PowerIQ in VoltageBoost se združujeta za zaznavanje in zagotavljanje prilagojenega polnjenja do 12 W, medtem ko je način pretočnega polnjenja najboljši način za polnjenje naprav z nizko porabo.

Brezskrbna varnost
 Anker s celovitim varnostnim sistemom MultiProtect vključuje zaščito pred preobremenitvijo, zaščito pred kratkim stikom, nadzor temperature in še več.

Tehnične specifikacije:
Tip baterije: Litij-ionska(Li-Ion)
Kapaciteta: 10.000mAh
Izhodna napetost: 5V=2.4A
Vhodna napetost: 5V=2A

Brezskrbna garancija
V Ankerju verjamemo v naše izdelke. Zato jih z 24-mesečno garancijo podpiramo in zagotavljamo prijazno in enostavno dosegljivo podporo.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X