Anker SoundCore Q35 naglavne ANC slušalke

122,45 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644078973 Šifra: ANKZV-A3027G31 Kategoriji: ,
Teža 0.8700 kg
Dimenzije 7.8 × 18 × 19.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zlati standard zvoka: Gonilniki s svileno membrano po meri natančno reproducirajo glasbo v širšem frekvenčnem območju in izrežejo popačenje, da zagotovijo zvok, ki ima certifikat Hi-Res Audio in Hi-Res Audio Wireless.

Tehnologija LDAC: 3-krat več podatkov se prenese na slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 kot prek standardnih kodekov Bluetooth. Ta prenos brez izgub zagotavlja, da slišite vsako najmanjšo podrobnost v glasbi.

Večnačinsko odpravljanje hrupa: 2 mikrofona na vsaki slušalki zaznavata in filtrirata moteče zvoke v vaši bližini. Preklapljajte med načini Transport, Outdoor in Indoor za prilagojeno izkušnjo odpravljanja hrupa.

Udobne in priročne: slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 lahko nosite ves dan zahvaljujoč njihovi lahki izdelavi in ​​oblazinjenim ušesnim školjkam in naglavnemu traku s spominsko peno. Vgrajeni senzor zazna, kdaj so odstranjeni iz ušes, in takoj zaustavi zvok.

Klici z izboljšano umetno inteligenco: mikrofoni za oblikovanje žarka na slušalkah z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 z neverjetno natančnostjo zajamejo vaš glas z uporabo tisočkrat preizkušenega algoritma AI. Klici zvenijo ostro, jasno in brez neželenega šuma.

Večnivojsko odpravljanje hrupa iz okolice!

Prenos zvoka brez izgube

Slušalke Life Q35 podpirajo tehnologijo LDAC, ki prenaša 3× več podatkov kot drugi kodeki Bluetooth. Uporaba LDAC zagotavlja, da se lahko ohranijo tudi najmanjše podrobnosti v pesmi.

Zvok visoke kakovosti

40 mm gonilniki s svileno membrano v Life Q35 proizvajajo natančen zvok s širokim frekvenčnim razponom. Ta zvok visoke kvalitete pomeni, da boste vedno uživali v najboljšem zvoku – ne glede na to, ali poslušate v brezžičnem ali žičnem načinu.

Ciljno odpravljanje hrupa

Načini Transport, Outdoor in Indoor so prilagojeni tako, da blokirajo najbolj nadležne zvoke v teh okoljih za natančnejšo izkušnjo odpravljanja hrupa.

Tapnite za pogovor

Takoj preklopite v način preglednosti, ko se morate z nekom pogovarjati ali se bolje zavedati svoje okolice.

NFC seznanjanje

Tapnite telefon Android na levi slušalki, da se takoj povežete prek povezave NFC.

Združite z 2 napravama

Preprosto preklapljajte med glasbo, spletnimi sestanki, videoposnetki in klici na 2 različnih napravah.

40-urni čas predvajanja

Poslušajte cel dan brez skrbi, da bi vam zmanjkalo baterije. Hitro 5-minutno polnjenje vam omogoča 4 ure poslušanja.

Personalizirana izkušnja

Uporabite aplikacijo Soundcore, da prilagodite svoje nastavitve EQ ali izberite med 22 prednastavitvami. Prilagodite zvočno pokritost belega šuma, da se sprostite in preklapljate med načini odpravljanja hrupa.

Pripravljeni na potovanje

Slušalke Life Q35 naj bodo zaščitene v kompaktnem potovalnem etuiju. Priložen je adapter za letalo, ki zagotavlja, da se lahko med potovanjem zabavate.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X