Anker SoundCore R100 črne slušalke

47,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644068752 Šifra: ANKZV-A3981G11 Kategoriji: ,
Teža 0.1600 kg
Dimenzije 5 × 12 × 10 cm
Manufacturer

Weight

Številka modela: A3981

Neverjeten zvok, ki ga ljubi več kot 20 milijonov ljudi

 • Predvajanje vaših glasbenih vsebin do 6,5 ​​ure z enim polnjenjem, ki se s kompaktnim ohišjem za polnjenje podaljša na 25 ur.
 • 10-minutno polnjenje vam zagotavlja 1 polno uro uporabe.
 • Kristalno čisti klici: prave brezžične ušesne slušalke so opremljene z 2 mikrofonoma, ki filtrirata okoljski hrup, kar omogoča izjemno jasne pogovore na obeh koncih – idealno, ko ste zunaj.
 • 10 mm dinamični gonilniki: Izkusite izboljšane nizke tone in izenačitev frekvenčnega območja.
 • Tehnologija BassUp: zagotavlja realističen zvočni izhod in intenzivnost nizkih tonov prek algoritma po meri.
 • IPX5 Vodoodporne: prave brezžične slušalke in zaščita ohišja z oceno IPX5 se brez težav upirajo jedki naravi znoja in dežja.
 • Secure Fit: primerne za vse ušesne konice v 3 različnih velikostih, ki nudijo stabilnost pri nošenju za vaš aktiven življenjski slog.
 • Bluetooth 5.0: Integriran z najnovejšo tehnologijo Bluetooth izboljša hitrost prenosa in vam zagotavlja izkušnjo poslušanja z nizko zamudo. Samodejno seznanjanje: slušalke samodejno vstopijo v način seznanjanja, ko je pokrov polnilne škatle odprt, ne da bi jih bilo treba odstraniti. Način enojne slušalke: poslušajte prek leve ali desne slušalke, ne da bi vam bilo treba skrbeti za zapletene povezave in zapleteno nastavitev.

Kaj je v škatli

 • Soundcore R100 True brezžične slušalke
 • S/M/L ušesne nastavke
 • Kabel USB-C
 • Vodnik za hitri začetek
 • Vodnik za blagovno znamko
 • Varnostna kartica
 • Kartica z nasveti
Soundcore by Anker
Soundcore by Anker Soundcore by Anker Soundcore by Anker
Občutite moč nizkih tonov!

Uživajte v izboljšanih nizkih tonih z 10 mm gonilniki za vrhunski glasbeni užitek.

Dvojni zvočni način

Izbirajte med načinom nizkih tonov in običajnim načinom; za dodatno poudarjene nizke tone ali normalno jakost.

Popolni klici

Integriran z 2 vgrajenima mikrofonoma, ki poskrbita za glasen in jasen glas.

v Soundcore by Anker Soundcore by Anker
Hitro polnjenje

Možnost hitrega polnjenja preko ohišja.

Uporaba posamezne slušalke

Brezhibno uživajte v glasbi ali kličite z eno ali obema slušalkama.

Priložene vse osnove

Zagotovite si udobno in varno prileganje z ušesnimi vložki, ki ustrezajo vašim ušesom. Priložen je kabel USB-C za polnjenje slušalk.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X