12,80 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 4038986631143 Šifra: AOCMI-AGM700 Kategoriji: ,
Teža 0.2000 kg
Dimenzije 4.5 × 13.5 × 19 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Gaming miška AOC AGON AGM700 – s nastavljivim senzorjem 16.000 DPI, stikali OMRON, RGB učinki in nastavljivo težo.

Gaming senzor Pixart PMW 3389 z resničnimi 16.000 DPI zagotavlja skoraj popolno natančnost v vsaki igralni situaciji.
Stikala Omron z do 50 milijoni pritiskov na tipke zagotavljajo dolgotrajno izkušnjo.
Programska oprema AOC G Tools vam omogoča prilagajanje vseh gumbov, nastavitev učinkov RGB, sinhronizacijo svetlobe z drugimi napravami, snemanje makrov in shranjevanje vaših najljubših profilov
Nastavljiv ostrostrelski gumb DPI zagotavlja, da lahko DPI nastavite po lastni želji, poleg tega pa je mogoče integrirati 3 pomnilniške profile
Napredni sistem prilagajanja teže do 25 gramov zagotavlja idealno težo za igralno miško (5 kompletov po 5 g)

Tehnički podatki:
16.000 dpi
8 nastavljivih gumbov
Omron gumbi
Nastavljiva teža do 25g (5x 5g)
Dolžina kabla 1,8m

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X