Aqara pametno stensko stikalo AK072EUW01

36,74 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 6970504214781 Šifra: AQASH-0024 Kategoriji: ,
Teža 0.2500 kg
Dimenzije 6 × 8.9 × 8.9 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

model: WS-EUK01 / WS-EUK02

Barva: Bela

Dimenzije izdelka: 85,8×86×37,55 mm

Vhodna moč: 100-250VAC, 50/60Hz, maks. 8A (uporovna obremenitev), μ

Brezžični protokoli: Zigbee 3.0

Delovna temperatura: 0°C~40°C (32°F~104°F)

Delovna vlažnost: 0 % ~ 95 % relativne vlažnosti, brez kondenzacije

Za delovanje potrebuje Zigbee Aqara HUB.

Pametno stensko stikalo Aqara H1 EU uporablja Zigbee 3.0, ki ima boljšo stabilnost, združljivost in več funkcij.

Podprti so Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant in IFTTT.

Nevtralna žica ni potrebna

Ni vam treba skrbeti, da vaša naprava ni združljiva. Pametno stensko stikalo Aqara H1 EU lahko namestite tudi, če vaša obstoječa napeljava nima nevtralne žice.

Podpora za kvadratne in okrogle stenske škatle

Pametno stensko stikalo Aqara H1 EU podpira kvadratne 86 mm in okrogle stenske škatle tipa EU. (Opomba: niso podprte vse škatle z dvojno/dvojno steno. Pred nakupom preverite dimenzije izdelka.)

Podpora za nastavitev 2-smernega stikala

Več primerov uporabe lahko dosežete s kombinacijo pametnega stenskega stikala H1 EU z drugimi izdelki Aqara. Z brezžičnim stikalom Aqara H1 EU lahko enostavno upravljate iste luči z dveh ali več lokacij, ne da bi vam bilo treba dodati dodatno ožičenje. (Opomba: za dvosmerno nastavitev je potrebno dodatno brezžično stikalo H1.)

Pretvori v funkcijo brezžičnega stikala

Aqara pametno stensko stikalo H1 EU je lahko del vaše rešitve za avtomatizacijo doma. S pretvorbo v funkcijo brezžičnega stikala lahko naše stikalo na primer upravljate z avtomatiko s senzorjem gibanja Aqara ali brezžičnim mini stikalom Aqara, medtem ko bo gumb za stikalo krmilil nekaj drugega.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X