24,50 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6970504214965 Šifra: AQASH-0026 Kategoriji: ,
Teža 0.9600 kg
Dimenzije 3 × 5.8 × 11 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Barva: Bela
Model: HE1-G01
Dimenzije: 108×30×8 mm (4,25×1,18×0,31 in.)
Brezžični protokoli: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Delovna temperatura: -10°C ~ 40°C (14°F ~ 104°F)
Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % relativne vlažnosti, brez kondenzacije
Kaj je v škatli: Hub E1 × 1, Uporabniški priročnik × 1
Vhodna moč: 5V⎓0,5A
Skupna poraba energije: 2,5 W (MAX)
 

Aqara Hub E1 lahko poveže do 128 naprav Aqara (*potrebna je uporaba repetitorjev, kot sta Aqara Smart Plug ali Aqara Smart Wall Switch (z nevtralnim)).

Podpora Zigbee 3.0, uživajte v prednostih najhitrejše, najbolj stabilne in energetsko učinkovite tehnologije pametnega doma.

Prilagodljiva in majhna velikost:

Kot gredi pesta E1 je mogoče spremeniti znotraj 210 stopinj, zaradi česar je njegova namestitev izjemno prilagodljiva. Smart Hub E1 je kompakten in zelo enostaven za prenašanje, velikost: 4,25″ x 1,18″ x 0,3″, teža: 58 gramov. Zavzame manj prostora in ga lahko postavite skoraj povsod.

Vsestranska združljivost:

Omogoča, da so otroške naprave Aqara, povezane z njim, združljive z najbolj priljubljenimi ekosistemi in glasovnimi pomočniki, kot so HomeKit, Alexa, Google in IFTTT. (*Hub E1 ni končna naprava in ga ne morejo nadzorovati ekosistemi tretjih oseb. V nasprotju s tem izpostavlja podprte otroške naprave Aqara takšnim ekosistemom in/ali omogoča, da jih je mogoče nadzorovati z glasom.)

Napajanje prek USB-A:

Običajna vrata USB-A so vgrajena v ohišje Hub-a, tako da ga je mogoče napajati iz skoraj katere koli naprave, opremljene z USB, kot so napajalnik, razdelilnik, vtičnica, osebni računalnik ali celo usmerjevalnik.

Funkcija Wi-Fi Repeater: Hub E1 ne samo, da razširi vaše omrežje Zigbee, ampak deluje tudi kot repetitor Wi-Fi 2,4 GHz in naredi pokritost drugih zvezdišč Aqara in drugih naprav Wi-Fi bolj stabilna.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X