204,58 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6931548307198 Šifra: BLAHO-TAB10_02 Kategoriji: ,
Teža 1.3200 kg
Dimenzije 5 × 19 × 26.8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

  • Novi tablični računalnik Blacview Tab 10 poganja osemjedrni procesor MTK8768, ki je zasnovan za zelo mobilne in zmogljive naprave. V kombinaciji s 4GB RAM-a in 64G ROM-a ter do 128 GB razširljivega pomnilnika ponuja visoko zmogljivost.
  • Tanek in eleganten izgled: Doživite vrhunsko zmogljivost in estetiko z 8,8mm tankim ohišjem. Občutite lepoto na dosegu roke in eleganco v globini.
  • 10,1-palčni zaslon FHD+ predstavlja praznik za vaše oči. Z ozkim okvirjem, ki prinaša več prostora na zaslonu, je Tab 10 zasnovan tako, da prinaša izjemno doživetje.

Lastnosti:

Operacijski sistem: Android 11.0
Teža: 523g
Dimenzije: 243 x 162 x 8.4mm
Zaslon: IPS FHD+ 
Resolucija: 1200 * 1920
Velikost: 25,65 cm (10.1 inch)
Povezljivost: 2G, 3G, 4G, Wifi, Bluetooth V5.0
Procesor: MTK8768 Octa core Cortex -A53 MPCore:2.0Ghz
RAM: 4GB
ROM: 64GB
Max TF kartica kapacitete 128GB
USB TYPE-C
Sprednja kamera: 8.0 MP
Zadnja kamera: 13.0 MP
Video: 1080 p x 30 fps
Kapaciteta baterije: 7480 mAh

Uradna stran proizvajalca

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X