37,62 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 8710755306020 Šifra: BRAGA-306020 Kategoriji: ,
Teža 1.6000 kg
Dimenzije 26.2 × 44.5 × 17.3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Posoda, ki omogoča daljšo svežino za shranjevanje kruha. V njo lahko shranite dve štruci kruha ali karkoli drugega )fino pekovsko pecivo,…) Omogoča enostavno odpiranje in je prostorko učinkovita.

Prednosti:

  • Prostorna – primerna za 2 štruci kruha.
  • Prostorsko učinkovito – pokrov se zvije na zadnjo stran notranjosti.
  • Dodaten prostor za shranjevanje – delno raven vrh.
  • Vsebino ohranja svežo dlje časa – zaobljeno dno za boljši pretok zraka.
  • Utišano – tiho zapiranje.
  • Vzdržljivost – izdelana iz materialov, odpornih proti koroziji.
  • Brezhibna uporaba – 5 letna garancija in servis.
  • Planet prijazno – Certificirano od Cradle-to-Cradle®, bronasta raven.
  • Bolj trajnostna izbira – narejeno iz 48 % recikliranega materiala, 97 % pa ga je mogoče reciklirati po uporabi.
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X