75,41 

14-dnevni denar nazaj garancije

3 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5903887800341 Šifra: CAMGA-CR4812 Kategoriji: ,
Teža 4.3000 kg
Dimenzije 26.5 × 21.5 × 41 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zanesljiva naprava za tiste, ki želijo sami pripraviti klobase in mleto meso. Večja od standardne brusilne komore številka 8, je možno zmleti 2 kg mesa v minuti. 
Mlin za meso, opremljen s 3 zamenljivimi siti iz nerjavnega jekla s premerom lukenj: 3 mm, 5 mm, 7 mm.
V kompletu so še nastavek za klobase, nastavek Kebbe in potiskalo. Enota je izdelana iz trpežnih materialov, enostavnih za razstavljanje in čiščenje.
Uporabnik lahko izbira med 2 hitrostmi (naprej in nazaj – nazaj). Stroj ima moč 500 W, z največjo močjo do 1600 W.
Naprava ima vgrajeno shrambo za dodatke, ki preprečujejo njihovo izgubo. Stroj je opremljen z dvostranskim križnim nožem, katerega življenjska doba je daljša, montaža pa je enostavnejša, ker se obe strani režeta.
Na ta način ni nevarnosti obrnjene montaže noža, posledično tudi potrebe po razstavljanju celotne brusilne komore, da bi jo postavili na stran rezanja, kot pri enostranskih nožih.

Mlin za meso #8
Zmogljivost: 2,0 kg / min.
3 sita iz nerjavnega jekla: 3, 5, 7 mm
#8 brusilna komora
Nastavek za klobase
Šoba za Kebbe
Dvostranski nož iz nerjavečega jekla
Vgrajen prostor za shranjevanje dodatkov
Rezervna sklopka
Gumijaste nedrseče noge
Zaščita pred pregrevanjem
Največja moč: 1600W
Moč: 500W
Material ohišja: Plastika
Barva: srebrna in črna
Dolžina napajalnega kabla: 86 cm
Napajanje: 220-240 V 50/60 Hz
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X