75,31 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5908256831551 Šifra: CAMGA-CR8065 Kategoriji: ,
Teža 5.0000 kg
Dimenzije 33 × 22 × 32 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Camry električna hladilna torba 24 L
Prenosna električna hladilna torba ima prostornino 24 L. Zaprta je s priročnimi ključavnicami za trdno zaklepanja pokrova. Zahvaljujoč posebne termične izolacije ohišja je mogoče ohraniti stalno temperaturo 20 C nižjo kot je temperatura okolja. Ergonomski zložljivi ročaji so nameščeni tako, da se lahko skrijejo v pokrov. 

Predlog!

Pred uporabo hladilne torbe predlagamo, da hladilno torbo vnaprej ohladite z zamrznjenimi hladilnimi vložki. Le ta način bo hladilna torba dlje časa lahko vzdrževala hladno notranjost.

Tehnične specifikacije:
– Prostornina 24 L
– COOL – WARM stikalo
– Ergonomski ročaj
– Izbirnik moči: DC 12V-OFF-AC 230V
– Najvišja temperatura hlajenja do max. 20 stopinj pod temperaturo okolja
– Konstantna temperatura v hladilnem prostoru
– Komplet napajalnih kablov, ki so namenjeni za DC 12 V in AC 230 vtičnico
– Napajanje AC 230V ~ 50Hz ogrevanje porabi 50W / hlajenja 65W
– Napajanje DC 12V ogrevanje porabi 45W / hlajenja 50W

Dolžina napajalnega kabla: 1,8m

Spletna stran proizvajalca: http://www.camryhome.eu/index.php?lng=en&id_prod=cr_8065&pict=3

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X