Camry električna sonična zobna ščetka - 48.000vpm AD2173

37,70 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934837309 Šifra: CAMON-CR2173 Kategoriji: ,
Teža 0.7600 kg
Dimenzije 23.5 × 5.5 × 18.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Sonična zobna ščetka CR 2173 vam omogoča, da se hitro in učinkovito znebite razbarvanja zob in zobnih oblog, dodatno pa skrbi za stanje naših dlesni in sluznice.
Zagotavlja zelo učinkovito ustno higieno.
Velika prednost te naprave je 48.000 pulzirajočih gibov na minuto, kar vam omogoča, da odstranite do 7-krat več zobnih oblog v primerjavi z ročno zobno ščetko ali celo električno zobno ščetko.
Krtača je vodoodporna, zato jo lahko varno uporabljate po navodilih, ne da bi vas skrbelo, da se naprave dotaknete z mokro roko. V kompletu sta dve zamenljivi glavi, indukcijski polnilnik in eleganten etui, zahvaljujoč kateremu lahko zobno ščetko vzamete s seboj na potovanje ali pa je odlično darilo za ljubljeno osebo.
Zvočni udarci: hitrost 48.000 vpm
  • 3 načini delovanja: normalno, mehko/poliranje, masaža 180 minut z enim polnjenjem je do 6 tednov delovnega časa 2 minuti samodejni izklop 30 sekundni opomnik
  • Vodoodporna: IPX7 Delovni čas: 180min
  • Čas polnjenja: 14-16h
  • Set vsebuje: 2 kosa glave ščetke, potovalni etui, indukcijski polnilnik

Ustna higiena je pomemben del dneva in je med množico dnevnih obveznosti bolje ne pozabiti.
Zahvaljujoč razvoju tehnologije in iznajdljivosti proizvajalcev zobnih ščetk lahko zdaj uživamo v zvočni zobni ščetki CAMRY CR 2173, ki čiščenje zob dvigne na višjo raven. Sodobna naprava vam omogoča, da se hitro in učinkovito znebite razbarvanja in zobnih oblog ter dodatno skrbi za stanje naših dlesni in jezika. Sonic zobna ščetka, zaradi česar je edinstvena V zadnjih letih je prišlo do razvoja izdelkov za ustno higieno.
Ročna zobna ščetka je dobila novega konkurenta v obliki električne zobne ščetke, ki je bila priporočljiva za ljudi, ki si želijo bolj temeljito očistiti zobe in medzobne prostore.
Danes lahko izberemo tudi zvočno zobno ščetko, ki je izboljšana različica njene električne sestre. Zagotavlja učinkovito ustno higieno. Prednost tovrstne naprave je v tem, da opravi od 30.000 do 60.000 pometajočih in pulzirajočih gibov na minuto, kar vam omogoča, da odstranite do 7-krat več zobnega kamna v primerjavi z ročno ali celo električno zobno ščetko.
To je mogoče, ker se zobne obloge razbijejo z ultrazvokom, nato pa jih glava ščetke odstrani tudi iz medzobnih prostorov.
Model, ki ga ponujamo, izvaja 48.000 pulzirajočih gibov, uporablja ga lahko tudi oseba z rahlo občutljivostjo zob.
Omogoča vam tudi izbiro med tremi načini delovanja: normalen, občutljivo/poliranje in masaža.
Razlikujejo se po hitrosti gibanja in stopnji pritiska na zob. Ročno ali zvočno? Če se še vedno sprašujete, ali je zvočna zobna ščetka za vas, je vredno analizirati njena druga sredstva.
Eno polnjenje naprave omogoča 6 tednov uporabe ščetke (180 minut), kar je ogromen prihranek energije.
Zobna ščetka se sama izklopi po 2 minutah, tako da vam ni treba skrbeti, da bi si umivali zobe prekratko ali predolgo.
Poleg tega vas bo vsakih 30 sekund opomnil, da spremenite lokacijo ščetkanja.
Tako ste lahko prepričani, da si boste temeljito umili vse zobe in dosegli vsak kotiček.
Krtača je vodoodporna, zato jo lahko varno uporabljate v kopalnici brez strahu, da boste z dotikom z mokro roko poškodovali napravo.
V kompletu sta dve zamenljivi glavi, indukcijski polnilnik in eleganten etui, s katerim lahko zobno ščetko vzamete s seboj na potovanje ali pa je lahko odlično darilo za ljubljeno osebo.
Navodila za uporabo v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X