Camry grelna odeja s timerjem 160x180cm

61,18 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934832649 Šifra: CAMGA-CR7418 Kategoriji: ,
Teža 2.4400 kg
Dimenzije 13.5 × 42 × 33 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Električna odeja zagotavlja toplino in udobje, zaradi edinstvene mehkobe in velikosti omogoča, da vanjo ovijete celo telo. Lajša nevralgijo, pomirja otrdele mišice in izboljšuje krvni obtok. Lajša tudi revmatične težave. Zagotavlja hitro in enakomerno porazdelitev toplote, kar omogoča uživanje v toploti med sedenjem na stolu. Odeja je narejena iz puhastega in prijetnega na dotik materiala. Lahko ga operete po izvleku napajalnega kabla in regulatorja temperature. Regulator vam omogoča izbiro temperaturne ravni in zaščito pred pregrevanjem.

Lastnosti: 

 • SUPER MEHKA GRELNA ODEJA
 • Snemljiv napajalni kabel z LCD krmilnikom
 • Pralno v pralnem stroju pri temperaturi 30 °C
 • Velikost je primerna za eno osebo 160×180 cm
 • Enostaven za nadzor
 • Časovnik: 1-9 ur
 • 7 stopenj ogrevanja ter načini HIGH in LOW
 • Tkanina: super mehak dvostranski koralni flis
 • Časovnik se po 1 uri samodejno preklopi iz načina VISOKE v NIZKO temperaturo
 • Zaščita pred pregrevanjem
 • Zaščita pred prenapetostjo
 • Moč: 110-120W

Uradna stran proizvajalca: https://www.adler.com.pl/index.php/en/Main/Produkt/cr_7418

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X