Camry grelna pododeja s timerjem 160x180cm

75,31 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934832601 Šifra: CAMGA-CR7421 Kategoriji: ,
Teža 5.1000 kg
Dimenzije 45.5 × 49 × 20.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Električna odeja Camry vam zagotavlja sproščujočo toplino in udobje. Pomirja nevralgije, pomaga sprostiti mišice in izboljša prekrvavitev. Priporočljivo pri zdravljenju simptomov artritisa in revmatizma Zagotavlja vam hitro in enakomerno porazdelitev toplote. To vam omogoča, da z veseljem počivate v topli postelji že v nekaj minutah. Odeja je izdelana iz mehkega in nežnega sintetičnega materiala. Po odstranitvi regulatorja temperature in napajalnega kabla ga lahko preprosto operete. Regulator temperature vam omogoča, da izberete raven temperature in zagotovite zaščito pred pregrevanjem.

Lastnosti:

 • Snemljiv napajalni kabel z LCD krmilnikom
 • Pralno v pralnem stroju pri temperaturi 30 °C
 • Velikost primerna za dve osebi
 • Enostaven za nadzor
 • Časovnik: 1/2/10 ur ali način »vedno vklopljen« po vaši izbiri
 • 8 stopenj ogrevanja
 • Zgornja tkanina: sintetična volna
 • Spodnja tkanina: poliester
 • Časovnik samodejno izklopi ogrevanje po preteku določenega časa
 • Zaščita pred pregrevanjem
 • Enostaven sistem preprečuje premikanje odeje po žimnici
 • Moč: 2 x 85 W
 • Napajanje: 230V ~50/60Hz

Uradna stran proizvajalca: https://www.adler.com.pl/index.php/en/Main/Produkt/cr_7421

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X