28,27 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934838436 Šifra: CAMHA-CR2927 Kategoriji: ,
Teža 0.3300 kg
Dimenzije 18.5 × 8 × 8.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Izbira za moške, ki cenijo kakovost in udobje.


Brivnik, opremljen s 3 premičnimi glavami in sistemom neodvisnih rezil, ki odpirajo dostop do natančnosti britja in rezanja.

Pripravljen za uporabo v gotovini v banki baterij. Litijevo baterijo hranite vklopljeno do 90 minut.

Priročno in hitro polnjenje preko USB kabla.

  • Tri plavajoče glave
  • Inovativna zasnova glave LCD zaslon
  • Potovalna/otroška ključavnica
  • Natančno britje Pop-up trimer
  • Polnilna Indikator polnjenja
  • Delovni čas do 90 minut
  • Hitro približno 1 h polnjenje
  • Glavo lahko očistite z vodo USB polnjenje.
Moški brivniki so danes najpogosteje izbrana oprema za odstranjevanje dlak pri moških. Na kaj morate biti pozorni pri iskanju najboljšega modela? Najprej tehnični parametri, pa tudi funkcionalnost naprave. Moški brivnik CAMRY CR 2927 je izdelek, ki bo zadovoljil vsakega moškega, ki skrbi za eleganten videz in ceni natančnost britja.

Zmogljiv električni brivnik

Električni brivniki so še vedno izbira številka ena, ko gre za odstranjevanje dlak. Cenimo njihovo natančnost pri britju, prilagajanje obliki obraza in dodatne možnosti, ki jih imajo nekateri modeli. Izdelek, ki ga predlagamo, je brivnik, ki je opremljen s tremi lebdečimi glavami in sistemom neodvisnih rezil, zahvaljujoč kateremu smo lahko prepričani, da bomo odstranili tudi majhno strnišče. Noži so ločeni od kože, tako da nam ni treba skrbeti za ureznine. Število glav vpliva na kakovost vašega britja. Zahvaljujoč dejstvu, da ima naš model tri, bo odstranil tudi kratke dlake. Po britju lahko napravo sperete pod curkom vode, kar zagotavlja preprost način vzdrževanja čistega izdelka. Oblikovan ročaj omogoča enostavno uporabo britvice. Sam brivnik je videti zelo eleganten, zato je lahko dobra ideja za darilo.

Brivnik na poti

Naš brivnik je tako funkcionalen, da se polni preko USB kabla, med britjem pa nas ne motijo ​​nobene žice. Velika baterija vam omogoča delo do 90 minut, napolnite pa jo lahko v samo eni uri. Akumulatorski brivniki so odlična rešitev, če iščete opremo, ki jo lahko uporabljate med potovanji. Deloval bo tudi na mestu, kjer ni stalnega dostopa do elektrike. Ne pozabite le napolniti baterije, na to vas bosta opomnila LCD in indikator polnjenja. Zahvaljujoč temu bo lažje nadzorovati delovanje naprave. Britvica ima tudi pop-up prirezovalnik, ki vam bo omogočil, da poskrbite za dolžino strnišča, ki se ga odločite zapustiti, in ga udobno strižete. Potovalna ključavnica bo preprečila nenadzorovan vklop naprave. V kompletu je tudi potovalna prevleka za glavo, ki bo pripomogla k ostrim nožem. Preprečil bo vdor koščkov peska ali prahu vanje, kar lahko bistveno vpliva na kakovost delovanja naprave.
 
Camry nadomestna glava za moški brivnik CR2927.1


Navodila za uporabo v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X