56,55 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5908256830905 Šifra: CAMGA-CR6305 Kategorije: , ,
Teža 7.0000 kg
Dimenzije 25 × 38.5 × 38.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Konvekcijska pečica CR 6305 1400W vam omogoča enostavno pripravo vseh možnih jedi.

Uporabljate jo lahko za cvrtje, praženje, kuhanje, pečenje na žaru, kuhanje na ognju, kuhanje v pari, pa tudi za pogrevanje in odmrzovanje hrane.

Sodobna tehnologija

Vse te funkcije so na voljo zahvaljujoč halogenskemu grelnemu elementu, ki proizvaja tok vročega zraka v toplotno odporni stekleni posodi. Zrak kroži, hitro in enakomerno segreva izdelke v posodi. Tako konvekcijska pečica CR 6305 združuje prednosti mikrovalovne in električne pečice. Razlika je v tem, da ne seva hrane in porabi veliko manj energije kot velike električne pečice.

Pripravite, kar želite

Pečica je opremljena z 12l skledo, ki je običajno dovolj velika za pripravo obroka za vso družino, v primeru, da potrebujete nekaj litrov več, kot bo problem rešil poseben obroč. Postavite lahko tudi nizko ali visoko rešetko, na katero lahko položite sestavine. Komplet vsebuje par posebnih klešč za lažje delo.

Velika skrb za udobje in varnost

CR3605 vam omogoča enostavno upravljanje in spreminjanje temperature in časa delovanja. Po preteku izbranega časa se naprava samodejno izklopi, tako da vam ni treba skrbeti, da bi se hrana prekuhala ali zažgala. Za zagotovitev največje varnosti model CR6305 ne bo deloval, če pokrov ni nameščen. Poleg tega ga lahko po odstranitvi pokrova postavite na posebej oblikovano stojalo.

Moč 1400 W
Kapaciteta 12,0 L
Toplotno odporno steklo
Nastavitev temperature
Časovnik
Varnostni izklop
Snemljiv napajalni kabel
Komplet vsebuje: nizko in visoko stojalo, podaljšek, klešče, stojalo za lij.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X