113,01 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5903887803267 Šifra: CAMGA-CR6311 Kategoriji: ,
Teža 6.9000 kg
Dimenzije 34 × 41 × 38.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Airfryer - Cvrtnik brez maščobe je večnamenska naprava, katere temperaturno območje je od 80 do 200 stopinj Celzija in vam dodatno omogoča nastavitev časa cvrtja do 60 minut. 
Tehnologija konvekcije, uporabljena za izdelavo te opreme, je majhna pečica brez maščobe.
Za cvrtje se uporablja vroč zrak, kar odpravlja potrebo po uporabi maščobe za pripravo jedi. Danes se tovrstne naprave ne uporabljajo samo za cvrtje pomfrita, saj je zaradi sodobne tehnologije izdelek,
ki zmore veliko več in ga je vredno imeti v svoji kuhinji.
Naprava ima devet programov, začenši z možnostjo ročne nastavitve časa in temperature po lastnih željah.
Če s tovrstno opremo šele začenjamo svojo avanturo, se splača uporabiti program za pripravo določenih izdelkov: svinjina, piščanec, kozice, ribe, pica, pomfrit.

Več,...
Zračna pečica Konvekcijska tehnologija Kapaciteta: 5 litrov Temperaturno območje: 80–200°C Nastavitev časa uo na 60 minut Bel LED zaslon Plošča na dotik Odstranljiva posoda Odstranljiva košara Cool ročaj na dotik Samodejni izklop 9 programov: - Ročno: nastavite čas in temperaturo - zrezek / svinjina - Piščanec - Kozice - Ribe - Pomfri - Dehidrirajte hrano - Pečemo/pečemo
Dolžina napajalnega kabla: 0,7 m Gumijaste noge proti zdrsu Dimenzije naprave: 28,5 x 36,5 x 33,5 cm Največja moč: 2500 W Nazivna moč: 1700W Napajanje 220-240V ~ 50/60 Hz

Navodila v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi link
 
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X