Dreame H11 mokro-suhi pokončni sesalnik

310,12 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6973734682092 Šifra: DREMM-H11 Kategoriji: ,
Teža 6.5000 kg
Dimenzije 30 × 32 × 69 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Dreame H11 mokro-suhi baterijski sesalnik

HITRO in TIHO POSESAJTE IN OBRIŠTE
Tla sesajte, operite, obrišite in posušite naenkrat. Zmogljiv, a tih motor vam omogoča, da se naenkrat lotite vseh talnih opravil, ne da bi motili otroke ali hišne ljubljenčke. 

ČIŠČENJE NA VEČ POVRŠINAH
Izdelano je lahko za enostavno čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov, mokrih umazanij, suhih umazanij, kuhinjskih razlitij ali posušenih na madežeh – zgoraj, spodaj ali kjer koli je nered. Zmogljivo sesanje in brisanje hitro odstranita umazanijo in ostanke s parketa, tesnjenih lesenih talnih oblog, laminatov, vinilnih tal, talnih ploščic in še več.

DESIGN Z DVEMA POSODOJEM
Ločeni rezervoarji za čisto in umazano vodo zagotavljajo, da boste vedno čistili s čisto krtačo. Rezervoarji velike prostornine (0,7 l čiste vode in 0,4 l umazane vode) omogočajo dlje čiščenje brez praznjenja ali ponovnega polnjenja.

SAMOČIŠČENJE
Samodejno očistite krtačo s pritiskom na gumb, da vaše roke ostanejo brez umazanije. Dele je mogoče razstaviti in očistiti ločeno, da ostane vse urejeno, čisto in brez vonja.

PAMETNI LED ZASLON
Digitalni zaslon in uporabni glasovni pozivi zagotavljajo vse informacije, ki jih potrebujete za pomoč. Intuitivni indikatorji za baterijo, moč sesanja, samočiščenje, ovire in drugo vam omogočajo, da na prvi pogled ugotovite stanje čiščenja.

Primerjava H11- H11max je na voljo v slikovnem gradivu.

Kaj je v škatli?

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X