Dreame Z10 PRO robotski sesalnik s samopraznilno postajo

498,65 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6973734685659 Šifra: DREMM-Z10PRO Kategoriji: ,
Teža 11.3000 kg
Dimenzije 41 × 41 × 43 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Inteligentni avtomatski robotski sesalnik: posoda za prah se izprazni po vsakem čiščenju. S pomočjo kroženja zraka samopraznilna postaja učinkoviteje posesa umazanijo iz posode. Preko aplikacije lahko upravljate z robotom od kjer koli. Pošljite zahtevo iz svojega telefona in robot bo opravil delo namesto vas.

5200 mAh baterija in 150 minut delovanja: Naj niti najmanjši prah ne ostane na površini vaših preprog. Dreame Z10 Pro zajame neopazen prah z vzmetno krtačo in samodejno prilagodi največjo moč sesanja na preprogi. 5200 mAh baterija z veliko kapaciteto vam omogoča delo do 2,5 ure.

Sistem LiDAR in 3D skener: nadgrajeni sistem LiDAR oddaja na tisoče nevidnih laserskih točk na sekundo za merjenje okolja in poustvarjanje zemljevidov v realnem času, ki lahko shranijo do 3 tlorise. Visoko natančni 3D skenerji oddajajo laserske žarke za merjenje natančne razdalje med predmeti in senzorji, predmete, ki so nižje od laserskega snopa inteligentno prepozna in se jim izogne.

4000 ml posoda za prah: praznjenje vrečke enkrat na 65 dni. Rok si ne boste umazali, saj se vrečka za prah zapre sama. 4L vrečka za prah lahko zadrži prah in umazanijo do več kot dva meseca, kar ustreza 10-kratniku originalne posode za prah.

150 ml rezervoar za vodo: vsaka kapljica je pod vašim nadzorom. S 150 ml rezervoarja za vodo Dreame Z10 Pro podpira 3 stopnje pretoka vode in razprši pravo količino vode za različna območja, da se izogne ​​puščanju in prekomernemu vlaženju tal.

Samopraznilna naprava
Izprazni se po čiščenju: z 2 kanaloma za kroženje zraka preprečuje zamašitev kanala za prah in učinkovito odstranjuje drobne delce in dlake hišnih ljubljenčkov iz robotove posode za prah;

4L vrečka za prah:
velika 4L vrečka za prah drži do 65 dni* prahu in smeti v zaprti vrečki v samopraznilni postaji. (Ti podatki so iz Dreametechovega laboratorija; obstaja lahko manjša razlika zaradi različne uporabe);

Krtača proti zapletanju:
Optimiziran krtačni valj ima ščetine v obliki črke V, kar dokazano zmanjša možnost zapletanja las in dlak.

Deluje z Alexo:
preprosto predajte ukaz Alexia, da začne in ustavi delovanje za popolnoma prostoročno čiščenje. Prevzemite podroben nadzor prek aplikacije – kadarkoli in kjerkoli;

Inteligentno skenira tloris vašega doma:
Nadgrajen sistem LiDAR oddaja na tisoče nevidnih laserskih točk na sekundo in ustvari zemljevid v realnem času. Shranjuje do 3 tlorise;

Visoko natančno izogibanje oviram:
zmogljivo 3D skeniranje meri natančno razdaljo med predmeti, samodejno prepozna pohištvo, kable, nered in druge ovire ter se jim izogne.

3 načini čiščenja
Ko želite sesati smeti, izberete način čiščenja enkratnega sesanja;
Ko čistite razlitje, izberete način čiščenja z enim brisanjem;
Izberete način sesanje in brisanje 2 v 1 –  ko želite, da robot opravi oboje v eni potezi. 3 načini čiščenja naredijo vaše čiščenje učinkovitejše.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X