Icybox 2portni USB Quick Charge 3.0 hitri polnilnik, 1xUSB-C, 1xUSB-A

17,97 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 4250078172222 Šifra: ICYNB-POLNILNIK_09 Kategoriji: ,
Teža 0.0900 kg
Dimenzije 8.5 × 10 × 3.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Polnjenje USB
Napajajte svoje mobilne naprave z do 20 vatov prek napajanja USB Type-C in USB Type-A s podporo QC 3.0

Kompatibilnost
Univerzalna združljivost s številnimi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki

Eden za vse
Priročen vtični napajalnik je izjemno prilagodljiv. Po eni strani je združljiv z vsemi običajnimi končnimi napravami, po drugi strani pa je nepogrešljiva hkratna uporaba obeh vrat USB, kar pomeni sinhrono polnjenje prek vmesnika USB Type-C in Type-A.

Raznolikost
Ne glede na to, ali ima vaša zunanja naprava, ki jo je treba napolniti, priključek USB Type-C ali Type-A, ta majhen hitri polnilnik sprejema obe vrsti priključkov. Priključek Type-C ima specifikacijo Power Delivery 3.0, priključek Type-A pa se polni prek protokola Quick Charge 3.0. Tako da je v vsakem primeru super praktično!

Tehnični podatki:
Vhod: AC 100-240 V ~50/60 Hz 0.5 A
USB Type-C: 5V @ 3A = 15 W; 9V @ 2.25A = 20 W; 12V @ 1.5A = 18W
USB Type-A: 3.6-6.5V @ 3A = 19 W; 6.5- 9V @ 2A = 18W; 9-12V @ 1.5A = 18W
USB Type-C + Type-A: 5V @ 3.4A (max. 17W)

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X