Icybox IB-DK4034-CPD priklopna postaja s Power Delivery 100W

85,39 

14-dnevni denar nazaj garancije

3 na zalogi

Primerjaj
EAN: 4250078165521 Šifra: ICYMM-IB_DK4034_CPD Kategoriji: ,
Teža 0.1610 kg
Dimenzije 2.5 × 10 × 20 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Priklopna postaja za prenosnike USB Type-C je zasnovana za dodatne zahteve po povezljivosti prenosnih ali drugih računalnikov.
S priključno postajo lahko razširite povezavo USB Type-C računalnika na še en zaslon HDMI, omrežje Ethernet, zunanje naprave USB, kartice SD in funkcijo Power Delivery (PD) prek vmesnika USB Type-C.

Ključne funkcije:
• Priklopna postaja za prenosnike USB Type-C s šestimi dodatnimi vmesniki
• Vhod (v prenosnik/PC): USB 3.0 Type-C
• Izhodi:
• 1x High Speed HDMI Type-A (do 3840×2160@30 Hz)
• 2x USB 3.0 Type-A (USB 3.0 navzdol združljiv z USB 2.0)
• 1x Gigabit Ethernet RJ45, 1x čitalec kartic SD (preizkušen do 128 GB)
• 1x USB Type-C s funkcijo Power Delivery (PD) (maks. 20 V @ 5 A)
• Zrcaljenje in razširitev zaslona prenosnika prek HDMI
• Napaja se preko USB-C, napajanje ni potrebno

Tehnični podatki:
Vhodni priključek
USB Type-C (UFP) iz gostiteljskega računalnika, USB Type-C (DFP) do gostiteljskega računalnika (samo za napajanje računalnika do 20 V@5 A)
Izhodni priključki
1x High Speed HDMI, 2x USB 3.0 Type-A (DFP), 1x Gigabit Ethernet RJ45, 1x čitalnik kartic SD, 1 x USB Type-C™ samo s funkcijo PD
Hitrost USB 3.0 do 5 Gbit/s
HDMI do 3840 x 2160 pri 30 Hz
Napajanje napaja se prek priključkaUSB Type-C

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X