Icybox IB-DK4070-CPD USB-C priklopna postaja s Power Delivery 100W

109,71 

14-dnevni denar nazaj garancije

5 na zalogi

Primerjaj
EAN: 4250078171409 Šifra: ICYMM-IB_DK4070_CPD Kategoriji: ,
Teža 0.1720 kg
Dimenzije 20 × 10 × 2.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

USB-C
Vgrajen kabel USB Type -C – kabel imejte vedno s seboj
Večpredstavnost
2x HDMI, 1x VGA vmesnik za prilagodljivo povezavo monitorjev
Zvok
1x avdio vhod / izhod za slušalke
USB
3x USB 3.0 Type-A in en USB 2.0 Type-A vmesnik za povezovanje večine končnih naprav
Čitalec kartic
1x MicroSDXC, 1x SDXC za branje najpogostejših formatov kartic
USB-C
USB Type-C lahko napolni prenosnik do 100 W.

Tanek in eleganten
Zaradi nizke višine je IB-DK4070-CPD zelo priročen in prilagodljiv za številne situacije. Vgrajeni kabel USB Type-C se ne more izgubiti in vedno boste imeli povezavo z najnovejšimi računalniki, prenosnimi računalniki ali mobilnimi napravami.

Vrata LAN – hitrejša in varnejša
Brezžične naprave so že uporabne in uporabne v mnogih situacijah, vendar obstajajo boljše možnosti, kadar so potrebne visoke hitrosti prenosa podatkov. Žične povezave so varnejše od brezžičnih, kar pomeni, da ponujajo manjše tveganje, še posebej, če ne želite ali ne morete v celoti izkoristiti varnostnih ukrepov, ki so na voljo prek WLAN. Tako je vmesnik Ethernet najboljši način za prenos datotek med napravami z največjo hitrostjo prenosa in varnostjo.

Vedno obveščen!
IB-DK4070-CPD z dvema priključkoma HDMI in eno VGA omogoča do tri video vmesnike različnih ločljivosti, kar omogoča hkratno povezavo zaslonskih naprav HDMI® in VGA v razširitvenem načinu. To je mogoče s kombinacijo več sedanjih tehnologij, kot sta DisplayLink in DisplayPort Alt Mode.

Polnilni priključek   1x Type-C 100W
Vmesnik HDMI         1x do 2560×1440 pri 50 Hz HDMI ALI 2x vmesnika do 3840 x 2160 pri 30 Hz

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X