Icybox IB-PS101-PD USB-C Power Delivery hitri polnilnik

41,40 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 4250078171096 Šifra: ICYNB-POLNILNIK_11 Kategoriji: ,
Teža 0.3940 kg
Dimenzije 20 × 10 × 4.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Kompakten napajalnik!
Napredna tehnologija za hitro polnjenje samodejno zazna in odda napetost in tok glede na vaše povezane naprave.
Vsebuje uporabniku prijazen reverzibilni vtič USB Type-C® za nemoteno povezavo v kateri koli smeri.
Idealno za potovanja, dom ali pisarno.

Kaj pa kombinacija?
IB-PS101-PD ima dodatna vrata USB Type-A s skupno močjo 90 vatov, kar pomeni, da lahko polnite samo 15- ali 16-palčni računalnik ali 13-palčni prenosnik in pametni telefon hkrati pri polni hitrosti.

Integriran napajalni kabel
Sprva se morda zdi, da je vgrajen kabel USB Type-C pomanjkljivost, vendar se ob natančnejšem pregledu pokaže jasna prednost, saj lahko vedno prenese podprto moč prenosa energije – brez izjeme!

Največja moč USB-C: 90W
5@3A = 15 W; 9V@3A = 27W; 12V@3A = 36W
15V@3A = 45 W; 19V@4.5A = 85.5W; 20V@4.5A = 90W

Največja moč USB-A: 2,5A
5V@2.4A = 12W

Dolžina kabla: 1,8m

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X