Icybox prozorno akrilno ohišje brez okvirjaza Raspberry Pi 2, 3 in 4

10,28 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 4250078169000 Šifra: ICYOH-IB_RP106 Kategoriji: ,
Teža 0.1400 kg
Dimenzije 20 × 10.5 × 3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Material
Akrilni prozorni ovitki, tako da lahko še vedno vidite svoj Pi® in vse LED diode stanja

Ventilator
Akrilni zgornji pokrov podpira namestitev 40 mm hladilnega ventilatorja (vključen)

Univerzalno
Inovativna zasnova ohišja omogoča enostaven dostop do vseh vrat, kot so napajanje, video, zvok, USB, LAN, kartica microSD in GPIO, CSI kamere in DSI zaslona

Potrebujete kul vetrič?
Vključeni aktivni 40 mm ventilator, komplet hladilnih teles in brez okvirja zasnova ohišja odvajajo toploto iz plošče in preprečujejo pregrevanje.

HAT – pomeni Hardware Attached on Top
Računalniki Raspberry Pi so odlični za vsakodnevna opravila, včasih pa želite dodati enega od dodatnih krmilnikov strojne opreme na trgu.
Zahvaljujoč svojim glavam GPIO lahko večina računalnikov Pi podpira dodaten modul HAT, ohišja pa ne. Z IB-RP106 ni težav.

Še ena opeka ob steni
Pritrdilne luknje za pritrditev na steno na dnu ohišja omogočajo namestitev Raspberry Pi tako, da ga pritrdite na nosilec VESA z vmesnikom VESA IB-RPA100, ali pa ga pritrdite neposredno na steno z dvema vijakoma.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X