Imou Ranger Pro Z videonadzorna kamera z optičnim zoomom

64,09 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6939554966309 Šifra: IMOUC-0015 Kategoriji: ,
Teža 0.4000 kg
Dimenzije 11 × 10 × 10 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Imou Ranger Pro Z videonadzorna kamera z 3x optičnim zoomom
1080p senzor | Vrtenje 355° | 3x Optični zoom | Pametno sledenje gibanju | Nočni vid | Zaznavanje gibanja | Dvosmerni pogovor | Cloud | Dual-band Wi-Fi

1080p Full HD video slika in H.265 kodek
S senzorjem 1080p in vrhunskim kodekom za kompresiranje H.265 uživajte v kristalno jasnem videu, ne da bi skrbeli za prostor za shranjevanje ali pasovno širino omrežja.

0 ~ 355° vrtljivost in -5° ~ 90° nagiba
Zavrtite kamero preko aplikacije da si ogledate vse kotičke vašega doma. Celoten obseg zagotavlja vidnost brez mrtvih kotov.

3x Optični zoom
3-kratni optični zoom vam omogoča da povečate in jasneje vidite ter opazite enostavno spregledane podrobnosti.

Obvestila o alarmu
Takoj ko zazna gibanje, pošlje vašemu pametnemu telefonu opozorila, pri čemer vas obvešča kaj se dogaja doma kjerkoli že ste.

Pametno sledenje
Ranger Pro Z kamera se samodejno osredotoči na premikajoče se predmete ali ljudi in jih spremlja. Med sledenjem z optičnim zoomom približa ali oddalji tako da ves čas natančno vidite cilj.

Dvosmerni pogovor
Vgrajeni zvočnik in mikrofon z odpravljanjem odmeva omogočata pogovor s hišnimi ljubljenčki in družino ali da odvrnete neželjene goste.

24/7 zaščita
Način nočnega vida se vklopi in izklopi samodejno. Napredni IR algoritmi pa vam zagotavljajo jasno sliko tudi v popolni temi.

Imou Cloud
Imou Cloud vam olajša življenje z obvestili o alarmih, pregledovanjem posnetkov v živo in posodobitvami vdelane programske opreme z enim dotikom preko aplikacije na vašem telefonu. Več informacoj o Imou Cloud

Dual-band Wi-Fi
Ranger Pro Z podpira dvopasovni Wi-Fi 2,4GHz in 5GHz za stabilno in tekoče pretakanje videa v različnih razmerah.

Specifikacije:
2MP 1920 x 1080 Full HD CMOS senzor
Nočni vid do 10m
3-9mm motorizirana leča z optičnim zoom
Vidni kot: 49.3°(D) – 130.7°(D)
3x optični zoom
1x 100Mbps Ethernet LAN mrežni priključek
Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac; 2.4GHz & 5GHz Dual Band
Slot za micro SD kartico do 128GB
Vgrajen mikrofon in zvočnik – dvosmerni zvok
WPS/Reset gumb
Dimenzije: 94 × 94 × 101mm
Temperaturno delovno območje: -10°C do +45°C
Imou aplikacija za Apple iOS in Android

Paket vsebuje: kamero, napajalnik, napajalni kabel

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X