99,19 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5055288436497 Šifra: INTMC-128GB_CFAST Kategoriji: ,
Teža 0.0300 kg
Dimenzije 0.8 × 9.3 × 13.8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Integral UltimaPro X2 CFast 2.0 pomnilniške kartice so idealne za najnovejše DSLR kamere, ki omogoča uporabniku zajemanje visoko kakovostnih slik RAW in 4K videa pri visoki hitrosti prenosa.
Prihranite čas pri premikanju velikih slikovnih in video datotek iz fotoaparata na računalnik.
Integral CFast 2.0 kartice so zelo zanesljive in odporne na udarce, imajo nizko porabo energije, so majhnega formata a s hitrim SATA III vmesnikom.
CFast 2.0 pomnilniške kartice se sme uporabljati le v CFast 2.0 združljivimi napravami.
CFast 2.0 pomnilniške kartice niso združljive s kamerami in drugimi napravami, ki uporabljajo pomnilnik CompactFlash.
CFast 2.0 in CompactFlash pomnilniške kartice so lahko videti podobne, vendar imajo zelo različne vmesnike, ureditev pinov in jih je potrebno obravnavati kot dva ločena formata.

tip: CFast 2.0
Format datoteke: SATA III
Vmesnik: 7 + 17-pin
kapaciteta: 128GB
hitrost:
branje: do 550MB/s
pisanje: do 540MB/s
napetost: 3.3V
velikost: 43 x 36 x 3,3 mm
teža: 10 g
dodatno: DEVSLP zagotavlja nizko porabo v načinu spanja, kar pripomore pri zagotavljanju dolge življenjske dobe baterije, ko kartica ni v uporabi.

spletna povezava do proizvajalca: http://integralmemory.com/product/ultimapro-x2-cfast-2.0

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X