7,19 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5055288444584 Šifra: INTMC-32GB_HIGH_SPEE Kategoriji: ,
Teža 0.0300 kg
Dimenzije 0.8 × 9.3 × 13.8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Integral kartice za visoke hitrosti SDHC in SDXC so a idealno za vaš digitalni fotoaparat, videokamero in SD združljiv računalnik.

S hitrostjo do 100 MB/s* lahko uživajte v hitrem prenosu podatkov in zanesljivi fotografiji s temi hitrimi karticami SD.

LASTNOSTI
• Odlično za digitalne fotoaparate, videokamere in SD
prenosni računalniki
• Omogoča nemoteno snemanje 4K videa
• Hitrost prenosa 100 MB/s*
• Najmanj 30 MB/s hitrost pisanja (U3)
• Video hitrost razreda 10 (V30)
• UHS-I, specifikacija razreda 1
• V kompletu z brezplačnim zaščitnim etuijem
• 5 let garancije
* Hitrost prenosa do 100 MB/s (nižja hitrost zapisa). Na podlagi internega testiranja; uspešnost lahko
nižje, odvisno od gostiteljske naprave.
TIP IZDELKA: SDHC/XC kartica
VRSTA VMESNIKA: 9 Pin
OKOLJSKI PARAMETRI
Min. Delovna temperatura -25 ° c
Največja delovna temperatura +85 ° c

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X