126,56 

14-dnevni denar nazaj garancije

2 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115705410 Šifra: VONPO-3000001 Kategorije: , ,
Teža 7.0000 kg
Dimenzije 42 × 42 × 84 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

VonHaus komplet 3 velikih pletenih kovčkov za shranjevanje

V domu bo prostor za vse, če boste organizirali s tem kompletom 3 velikih pletenih kovčkov za shranjevanje. 
Razdelite jih za uporabo po celotnem domu ali skupaj za harmonično opremo v kopalnici, spalnici, utility, hodniku – ali kateri koli sobi v domu. Ujemajoči se komplet! Ta cenovno ugoden paket vsebuje en velik pravokoten kovček – kot nalašč za velike ali obsežne predmete, kot so škatle za čevlje, perilo, posteljnina in drugo.
Pa tudi dva manjša kovčka, ki bi lahko uporabljala za brisače in toaletni pribor.
Z veliko prostora za shranjevanje lahko skrijete svoje grde domače potrebščine v teh elegantnih kovčkih. Lahko jih zložite en v drugega. Stranski ročaji olajšajo prenašanje in prenašanje kovčkov iz sobe v sobo. 1 x Velikost kovčka: 84 X 42 X 42 cm (dolžina X širina X višina) 2 x srednje dimenzije kovčka: 36 X 36 X 36 cm (dolžina X širina X višina)
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X