Logitech miška MX Anywhere 3 zaMac, Bluetooth, DarkField laser, polnilna, siva

77,17 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5099206092969 Šifra: LOGMI-ANYWHERE3_MAC Kategoriji: ,
Teža 0.1300 kg
Dimenzije 11.9 × 4 × 11.9 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Logitech MX Anywhere 3 za Mac, je izdelana za gladko, nemoteno delovanje med računalniki macOS, tablicami iPadOS in tudi ostalimi operacijskimi sistem. Kompaktna miška, primerna za delo na vseh površinah je opremljena z udobnim silikonskim oprijemom in je po meri nastavljiva za vsako aplikacijo posebej. Kolešček MagSpeed Electromagnetic je natančen, hiter in tih.  Miška z enim polnjenjem deluje do 70 dni in ponuja hitro polnjenje prek USB-C priključka.

Deluje na vseh površinah
MX Anywhere 3 zahvaljujoč Darkfield laserskemu senzorju deluje na vseh površinah, celo na steklu. Zato lahko delate kjerkoli – pri mizi, v vaši najljubši kavarni ali celo na kavču.

Delovanje med napravami
Enostavno kopiranje teksta, slik in datotek med napravami macOS, iPadOs in Windows.

Priročen sopotnik
Moderna, elegantna svetlo siva barva, kompakten dizajn in enostavno čiščenje je pravi sopotnik na službenem ali zasebnem potovanju.

Ostale lastnosti:
    – Deluje do 70 dni z enim polnjenjem
    – Hitro polnjenje prek USB-C priključka – 1 minuta za 3 ure delovanja
    – Miško lahko povsem prilagodite svojim potrebam oz. potrebam programov, kot so Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Google Chrome, Microsoft Word ipd.
    – Stranska gumba za naprej / nazaj in dodaten sredinski gumb za preklop med načinoma koleščka
    – S tehnologijo Logitech Flow lahko kazalnik in celo datoteke, besedilo ter slike premikate kar med različnimi računalniki, tudi z različnimi operacijskimi sistemi
    – Gumb Easy Switch omogoča hiter preklop med tremi povezanimi napravami
    – Povezava prek Bluetooth
    – Deluje na Windows, MacOS, iPadOS, Chrome OS in Linux

Paket vsebuje:
    – Miška Logitech MX Anywhere 3, svetlo siva
    – Polnilni kabel (USB-C v USB-A)
    – Dokumentacija

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X