Mesko elektronska kuhinjska tehtnica s posodo MS3165

14,13 

14-dnevni denar nazaj garancije

9 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5902934834681 Šifra: MESGA-MS3165 Kategoriji: ,
Teža 0.5400 kg
Dimenzije 0.9 × 23.3 × 21.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Elektronska kuhinjska tehtnica z največjo obremenitvijo 5 kg in natančnostjo 1 g. Izjemno koristna pri pripravi jedi, ki zahtevajo strogo določene deleže izdelkov.
Omogoča vam natančno tehtanje tudi majhnih količin izdelkov. Odgovarja na potrebe ljudi, ki jim je zaradi zdravstvenih razlogov pomembna velikost obrokov.
Ima možnost samodejnega ali ročnega izklopa in zelo velik, jasen zaslon z osvetlitvijo ozadja. Estetsko veliko plastično posodo je enostavno vzdrževati čisto.
Poleg tega ima tehtnica možnost izračuna količine vode in mleka, kar je uporabno, ko manjka merilna skodelica.

Kapaciteta: 5kg/11lb 5l/169oz,
  Razdelitev: 1g/0,1oz 1ml/0,1oz,
  Merske enote: g, kg, lb:oz, ml (voda), ml (mleko)
  Velik LCD zaslon: 6x3cm,
  Osvetlitev ozadja da
  Velika plastična posoda,
  Posoda: 1,4l,
  Uteži mleko in druge tekočine,
  funkcija TARE,
  Indikacija preobremenitve/nizke moči,
  Samodejni izklop po 2 minutah,
  Velikost naprave 19,7 cm x 22 cm x 1,8 cm,
  Baterija za napajanje 2x 1,5V (AAA)Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X