Microsoft Basic Optical žična miška

9,60 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 885370353419 Šifra: MSOMI-MISKA_12 Kategoriji: ,
Teža 0.1000 kg
Dimenzije 12 × 8 × 5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Optična tehnologija
Hitrejša, natančnejša in zanesljivejša navigacija.
Optični senzor zazna premike na skoraj kateri koli površini.
Preprosto krmarite po dokumentih brez uporabe drsnega traku.
Miško lahko enako uporabljajo desničarji in levičarji. Dizajn je zasnovan za obe roki in nudi udobje tako levičarjem kot desničarjem.
Dostopne tipke omogočajo hiter dostop do pogosto uporabljenih medijev, programov in datotek.
S pogosto uporabljenimi napravami, kot so mobilni telefoni, kamere, tiskalniki ter izdelki za miško, tipkovnico in spletno kamero, lahko hitro in enostavno dostopate do pogostih opravil, kot so informacije o izdelku, registracija in nastavitve.
Ergonomski dizajn.
Pokažite in kliknite – brez napora.
Zahvaljujoč ergonomski zasnovi lahko delate dlje brez težav.

Tehnični podatki:
USB priklop
3 gumbi
800dpi ločljivost
Dolžina kabla 1,83m
Dimenzije: 57,9 x 113,4 x 39,2 mm
Teža: 92,8g

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X