Microsoft Modern USB-C Speaker zvočnik z mikrofonom

35,48 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 889842756777 Šifra: MSOMM-ZVOCNIK_01 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 17 × 6 × 11 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Dodajte visokokakovosten zvok v svoj delovni prostor, kjer koli že ste.
Sodoben zvočnik USB-C, certificiran za Microsoft Teams, se brezhibno poveže z vašim Surfaceom ali drugim računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10 za jasne, zanesljive klice in odličen zvok za glasbo.

Intuitiven nadzor sestankov
Z gumbi, ki so enostavni za uporabo, vključno z upravljanjem izklopa zvoka z lučko stanja, da lahko preprosto vidite, ali vas slišijo.

Optimizirano za glas
Visokokakovostni zvočniki so optimalni za sestanke, klice in glasbo.

Certificirano za Microsoft Teams
Brezhibno se poveže z vašim Surfaceom ali drugim računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10.1 S hitrim dostopom do nadzorne plošče za klice Microsoft Teams.

Mikrofon za zmanjšanje hrupa
Vsesmerni mikrofon, ki zmanjšuje hrup v ozadju, bolje ujame vaš glas kot samo vaš računalnik.

Vrhunska, kompaktna oblika
Kabelska shramba in kovček za prenašanje ne obremenjujeta vašega delovnega prostora ali torbe in sta ob progi pri klicih.

Povezava USB-C
Ponuja preprostost plug-and-play.

Tehnični podatki:
Dimenzije: 138 x 80 x 29mm
Teža: 191g
Frekvenčni razpon: 200Hz – 20kHz za predvajanje glasbe, 300Hz-10KHz za konference
Zvočnik: 50mm
Nivo zvoka: do 83dB
Dolžina kabla: 68cm
Priklop: USB-C
Dva vsesmerna mikrofona
Certificiran za Microsoft Teams
Kompatibilnost: Windows 8/8.1, Windows 10, Mac OS X 10.15, Mac OS 11.0
Gumbi: Microsoft Teams, Mute, Glasnost +, Glasnost –

V kompletu dobite:
1 x Microsoft Modern USB-C
1 x Torbica za nošenje

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X