Microsoft Modern Webcam USB spletna kamera

58,18 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 889842758535 Šifra: MSOMM-KAMERA_5 Kategoriji: ,
Teža 0.1500 kg
Dimenzije 10 × 10 × 12 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Izgledajte najbolje
Visokokakovosten video s HDR in True Look, ki zagotavljata retuširanje obraza, samodejno prilagajanje svetlobe in samodejno ostrenje, da boste videti najboljše.

Integriran zaklop za zasebnost
Vsebuje LED indikator uporabe Microsoft Teams ter kontrolnike, ki vam omogočajo odpiranje in zapiranje zaklopa za zasebnost za vklop in izklop videa Teams.

Vsestranski montažni sistem
Enostavno pritrditev na monitor, prenosnik, mizo ali stojalo.

Certificiran za Microsoft Teams
Z videoposnetkom do 1080p in širokim 78° vidnim poljem.

Povezava USB-A
Priročna oblika plug-and-play.

Tehnični podatki:
Video izhod do 1080p 30fps
HDR
Samodejna osvetlitev
Samodejna nastavitev beline
Samodejno preprečevanje utripanja
Široko 78° vidno polje
Dimenzije: 53 x 36 74mm
Dolžina kabla: 1,5m
Senzor: 1920 x 1080 @30fps
Audio kodec: PCM 16bit
Gumb/nadzor: Vgrajen zaklop za zasebnost za vklop/izklop videa

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X